Magyar fizetésből meglehet élni? Mire elég egy Magyarországon megkeresett fizetés? Tud egy magyar ember spórolni?
Figyelt kérdés
Svájcban élek már 18 éve. Magyar származású vagyok félig ezért érdekel a magyarok élete sorsa ezért tettem fel a kérdést. Jól éltek ti magyarok Magyarországon ? Nélkülözik a magyar ? Szegénységi mutató ,hogy áll jelenleg az országban ? Szegény közepes gazdag ranglista ,hogyan oszlik meg az országban? A válaszokat köszönöm innen Svájcból is !2017. jan. 9. 17:55
21/23 anonim válasza:
38%-os szerintem havi 1,1 millió forintból még svájcban eléldegélne 3 ember, de elég kevés aki ilyen jól keres. Te a felső 1%-hoz tartozol ha valóban igazat írsz.
22/23 anonim válasza:
Kelet Mo éhezés van népkonyhàra jàrnak sokan,amit az unió tàmogat,eddig 2 fogásos étel volt,de mostanàban van,hogy csak leves ezen élnek, annyira szegények és ez nem vicc.Nettó fizu 120k és az jónak szàmit,diplomával 2 nyelvvizsgàval nem kapsz munkát,még hivatalban sem közmunkàsként.Sok családban a férj külföldről küldi a pénzt haza, nagy a nyomor, ne is gyere haza innen mindenki elmegy. Az egy millás fizu az meg mesébe illő,nagyon kevés ember kap ennyit, illetve a nem becsületes és politikailag jó kapcsolatokkal rendelkezők tudnak megélni, a nagy hànyad éhezik,nincs pénz hónap végére rossz itt lakni, ha egyszer kimegyek külföldre, azt is tagadni fogom,hogy magyar vagyok nem szeretek itt élni a lakosok is nem szeretetre méltóak.
23/23 anonim válasza:
Szintén Kelet-Magyarország, de nagy különbségek vannak országrészenként dupla a fizetés. Győr-Budapest vonalon dupla a fizu, mit az ország többi részén. De Dél-Dunántúlról is csak rosszat hallok.
Felénk gyárba felvesznek betanított munkásnak, szakmunkásnak, 140 nettóért már itt Budapesttől 100kmre összeteszik az emberek a kezüket, igaz 3-4 műszak. Az emberek életkedvtelenek, ilyen árak mellett sokan húst, zöldséget, gyümölcsöt nem is esznek vagy csak ritkán, a boltok, üzletek folyton zárnak be. Diplomával, szakmával sokan vannak közunkán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!