Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az Osztrák-Magyar Monarchia...

Az Osztrák-Magyar Monarchia után, miért lettünk ilyen szegények?

Figyelt kérdés
2017. jan. 9. 12:09
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Nem kell pofa ahoz, magyar allampolgar vagyok! Es lehetseges, hogy Erdelyt egy reszet vissza is szerzi Magyarorszag!

Amugy tiszta veletlenszeruen, ezek a sok pofazasok utan, visszatudod vinni a "Magyar" csaladfadat, vagy elakadsz valamilyen mas nemzetisegu fajtadon, aztan dobod a nagyot, hogy te Magyar vagy, mert ott szulettel, en visszatudom vezetni! Epp azert vagyok Magyar ember, es a legtobb Erdelyi is, mert nem felejtettunk el azok lenni, ujra Magyar allampolgarok lettunk, ami magatol erthetoen jogos volt, es te mocskos haza es emberarulo vagy, hogy maskepp veled. Neked nem jelent semmit a Magyarsag, csak te magad te gen*lada, es mindenki aki ugy veli!

Ha egy ilyent mondasz egy Erdelyi magyar/szekely szemelynek, hogy bozgor, akkor ne csodalkozz, hogy majd a nyelvedet vagjak ki a bicskaval, es meg te nevezed magad Magyarnak, egy Magyar akarhol a Foldon is Magyar marad, es megtartja a hazabecsuletet, hagyomanyait, tisztesseget!

Te mar nem vagy Magyar, ha a sajat nemzetedet bozgornak tardot, mert hogy nem Magyarorszagon elnek! Te egy mocskos kis senki vagy!

2017. jan. 10. 15:29
 12/20 anonim ***** válasza:
11: Könnyen kiugrott a nyúl a bokorból... Meg sem száradt a pecsét az állampolgárságodon, de már többek között az én magyarságomat vonod kétségbe. Röhej! Sőt, magadat (magatokat) egyből magyarabbnak tartod, döngeted a melled a nagy semmire, miközben egy mondatot sem bírsz helyesen leírni az anyanyelveden. Csodálkozol, ha ezután nem leszel szimpatikus? És akkor nem beszéltem az undorító antiszemitizmusodról, meg arról, hogy bugris paraszt módjára fenyegetőzöl késeléssel. És hogy ez felétek normális! Csak közlöm: itt nem.
2017. jan. 10. 16:23
 13/20 anonim ***** válasza:

Egy mocskos semmirekellott, aki elarulja, csufolja sajat fajtajat, es neki az normalis, annak szijat kell hasitani a borebol!

En mindig is Magyar voltam, csak elloptak hazamat, attol meg Magyar maradtam, de te egy mocskos aljas hazaarulo, aki csak magara tud gondolni, aztan meg csufolkodni, meg megszemelyesiteni/megbelyegezni egy egesz kozosseget, akik Erdelyben elnek! Az nem normalis, ami a fejedben van, az! Nem kell verjem a mellem, hanem elkell magyarazzam az olyannak, amilyen te vagy, te mocskos kis alszent, hogy Erdelynek, lakossainak, van koze Magyarorszaghoz, es mindig is lesz! Menj gyorsan tanuld meg, hogy mirol is szol a Magyar nemzet, becsulete, erteke, mert teged nem Magyarkent neveltek fel az is bisztos!

2017. jan. 10. 18:48
 14/20 anonim ***** válasza:

" te bozgor"

Mekkora egy emberi hulladek vagy hogy magyarkent az erdelyi magyarokat hontalanozod. Ezert azonnal bevonnam az allampolgarsagodat.

2017. jan. 10. 19:24
 15/20 anonim ***** válasza:

13: Annyira szánalmas ez a dühödt kulturálatlanság, ami árad minden szavadból. Egy épkézláb érved nincs, csak vagdalkozol, szitkozódsz és fölényeskedsz. A semmire.

Ha már ekkora hagyományőrző vagy, legalább a magyar nyelv szabályait (és szavainak jelentéseit!) megtanulhatnád tisztességesen! Afféle nemzeti minimumként. Jelenleg te magad csúfolod meg "a saját fajtád" hagyományait minden egyes büszkén nagy betűvel kezdett magyar szóval például. Én személy szerint ezért hasítanék szíjat a hátadból legszívesebben.

2017. jan. 10. 19:26
 16/20 anonim ***** válasza:
14: Nem az erdélyi magyarokat, hanem csak ezt az egyet, amelyik még be sem lépett az országba, de már másokat akar elzavarni innen, és megkérdőjelezi a magyarságát mindenkinek, akivel nem ért egyet. De persze kiterjeszthető mindenkire, aki magát igazibb magyarnak képzeli ott, és aki bőszen táposozik, miközben tartja a markát a Budapestről érkező pénzek reményében.
2017. jan. 10. 19:38
 17/20 anonim ***** válasza:

Ki is kezdte ezt az ocsmánykodást, mert egy erdélyi magyarnak van veleménye mi is történik Magyarországon? Ki kerdojelezte meg nemzeti hovatartozását, és utánna ha az ember elmagyarázza az ilyen semmirevaló embernek, hogy ugyanannyi joga van, mint neki, akkor már bozgor.

Minden szót, amelyet leirtam, ez a bunkó semmirekellő 16-os csak ismétel, szerintem te újsagon kivül nem olvastál semmit!

Most egy mocskos semmirekellőnek bekell bizonyitanom, hogy hogyan irok, mert addig nem nyugszol meg ahogy látom...

Röptében száguldj és tanuld meg milyen magyarnak lenni!

2017. jan. 10. 20:19
 18/20 anonim ***** válasza:

"Ki is kezdte ezt az ocsmánykodást, mert egy erdélyi magyarnak van veleménye mi is történik Magyarországon? Ki kerdojelezte meg nemzeti hovatartozását, és utánna ha az ember elmagyarázza az ilyen semmirevaló embernek, hogy ugyanannyi joga van, mint neki, akkor már bozgor."

Te. És már most rosszul emlékszel, azután lettél bozgor, hogy el akartál zavarni Magyarországról, mert nem szopjuk be az Orbán propagandáját. Ezután te voltál, aki az én nemzeti hovatartozásomat (ráadásul származási alapon!), elköteleződésemet kérdőjelezted meg válogatott mocskolódások közepette. Én hozzád hasonlókat nem látok itt szívesen, és az ismerőseim többsége sem.

2017. jan. 10. 20:41
 19/20 anonim ***** válasza:
Akkor azt jelenti, hogy neked a Nyugat a peldakeped, aki kifosztotta a sajat orszagodat, es most a sajat kormanyodat okolod mindenert, mikozben Amerika es a Nyugat evekig a sajat orszagod kitermelesebol, meglopasabol, meghurcolasabol, szetszakitasabol elt meg; ertem, magadra vetted, amit irtam, magadra talaltal ott, hat akkor nincs tobbet mirol beszelnunk, egy bunko vagy, aki nem tanult tortenelmet, es nem lassa mi folyik a vilagban, csak azt, hogy Magyarorszagon mindig a kormany a bunos! En befejeztem, orulok, hogy megtalaltad magad, es magadra vetted mindazt, amit irtam, ilyen sok nyugati is, nem kell aggodni; egy tudatlan ember, aki nem lassa mi folyik a vilagban, a nagyhatalmak kizsakmanyoljak a kisebb orszagokat, ontorvenyeskednek felettuk, es arra utasitsak oket, hogy 100% -ban azt tegyek amit kernek. Legalabb a Fidesz nem teszi 100%-ban ezt, mint a tobbi Europai orszag, sot, sok orszag atvette a Magyar gondolkodast. Es hala +2 millio embernek, hogy meg van normalisan gondolkodo ember, es meg lesz tobb is, ha jo, ha nem jo! Majd mikor Orban eleri, hogy Erdely Autonomia vagy magyarorszaghoz visszakeruljon, es megjobban fog fejlodni az orszag, akkor majd ulj otthon, mi ugyis fogunk tudni unnepelni, magyarorszag es Erdely is, nem fogsz hianyozni!
2017. jan. 10. 21:05
 20/20 anonim ***** válasza:
19: Ti mégis milyen történelmet tanultok ott Romániában? Az egész nemzetnek a Nyugat a példaképe! Minimum Széchenyi óta, de visszamehetünk egészen Szent Istvánig. A kommunista megszállást leszámítva Magyarország mindig is a Nyugat része volt kulturálisan, a nemzeti fejlődést az oda való felzárkózás határozta meg, és még a legjelentősebb irodalmi lapunkat is úgy hívták: Nyugat. Nem sok dologban van össznemzeti konszenzus, ebben pont igen: mindig is ide akartunk tartozni. Ha neked ez nem világos, akkor ne engem küldözgessél történelemórára! És ha ti ott Erdélyben ezt mindannyian ennyire másként látjátok, az viszont tényleg felvet hovatartozási kérdéseket, de ezt leszel szíves nem rajtunk leverni.
2017. jan. 10. 23:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!