Kunhalmi Ágnes kiröhögte magát a politikából? A röhejes sajtótájékoztatója óta nem mert nyilvánosság előtt mutatkozni.
Pedig rendszeresen osztotta az észt az ATV-n például a reggeli műsorban, de legutóbb inkább a régi, de jól bevált Lendvait vették le a polcról, porolták le, és küldték be helyette.
Semmilyen más tévében nem szerepelt, sajtótájékoztatót sem tartott, pedig azelőtt naponta-kétnaponta érezte azt a kényszert, hogy a néppel is megossza magas röptű gondolatait.
Elég vicces volt látni, ahogy rájön arra, hogy ennyi marhaságot összehordani nem kis munka :)
Szerintem miközben nevetett arra gondolt, hogy:"Úristen, mindjárt rám szakad a plafon!"
Miért kell ioEn flegmán, rosszi dulatúan, jókedvellenesen hozzáállni egy nevetéshez?
Azért n3m volt katasztrófa, semmi rosszat nem csinált, nevetett egy sort ka erák előtt, ennyi... erre egyből részeg, meg drogos pfff
Szerintem inkább több ooyan politikus kellene, aki még képes emberi érzelmeket kifejezni..
A te pofádba talán, de nekem arcom van..
Temetés? Miért iinek a gyászát sértette meg a nevetésével? Kinek gázolt bele a lelkivilágába azzal, hogy nevetett? Az egy sajtótájékoztató volt, semmi több... ha még egy nemzeti ünnepen viselkedett voona illetlenül.. de egy sajtótájékoztatón nevetni? Pfff..
Vagy téged, meg a pofádat, tényleg olyan érzékenyen érintett, hogy megsértődj rajta?
Jól van öcsém, látom átjött a lényeg.
Örülök, hogy max marhaságokon tudsz rágódni, fogalmazásmód stb, de érdemben semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!