Mit szóltok Ágnes asszony kedves szilveszteri tréfájához?
Olyan kis szép...
Jómagam ősidők óta rab madara vagyok a szebbik nemnek, és Ágnes asszony már régóta szívem húrjait rezgeti.
Dacára a téma jéghideg - komor tónusának, nevezetesen a Jobbik - baloldal tervezett nászának elemzése előtt, ez a törékeny virágszál, valóban virágos hangulatban virított.
Vajon a bor, sör, avagy a magyar vidék adománya, a gyümölcseink nedvei kölcsönözték vidámságát az asszonykának, avagy inkább a sok bölcs gondolkodó, mint pl. Medgyessy Péter által felvázolt összefogás elképesztő perspektívája okozta derültségét?
Már nem azért ti ... de ti nem voltatok még ilyen helyzetben? Soha nem voltatok olyan szituációban amikor nem bírtátok abbahagyni a nevetést? Nem vagyok mszp-s, sőt utálom a pártot de azért mert nem tudta abbahagyni a nevetést ne hordjuk már el mindennek! De hálistennek ő tud nevetni, valamin szórakozni, nem úgy mint ti akik egész nap csak panaszkodnak, nem csinálnak semmit és egy mosolyra sem képesek.
Nem vagyok mszp-s de azért mert valami vicces jutott az eszébe, valamit viccesnek talált miért kell ilyenek mondani róla? Veletek még soha nem történt ilyen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!