Kunhalmi Ágnes akkor részeg volt, vagy sem?
2017. jan. 3. 12:37
1/15 anonim válasza:
nem biztos. ragasztó is van a világon....
2/15 anonim válasza:
az alkoholtól nem tudná ilyen tisztán kimondani a szavakat, szédülne, felakadna a szeme, ez egyértelműen nem alkohol , ez kokain
4/15 anonim válasza:
Pezsgő a fejébe szállt,de jól állt neki.Meg nekem is tőle:)
5/15 anonim válasza:
Tényleg ez a legfontosabb politikai téma ma az országban? ....
6/15 anonim válasza:
Ha bódult volt, akkor nem italtól, hanem drogól. És igen fontos hogy a politikusok drogoznak-e vagy nem.
7/15 anonim válasza:
Szétnézhetnél jobban a politikusok között,árulkodó jel,nagy has,pirospozsgás arc...
8/15 anonim válasza:
Nem volt részeg, csak simán drogos.
9/15 anonim válasza:
Mutass még egy politikust aki képes még nevetni!
Elég szomorú, hogy nincs ilyen (vagy ha van, egy kezemen meg tudom sázmolni)
Persze, kicsit idétlen, ráadásul ebben a karót nyelt politikában meg kell magyarázni miért nevet az ember.
Az elő sem fordulhat, hogy jókedvű, igaz?
Én nem követem, hogy mit csinál, de örülök a jókedvének. Bár képes lenne a többi politikus is ilyen kacagásra!
10/15 anonim válasza:
Adjátok nekem, majd én itthon megbüntetem jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!