Mi tévő legyek, ha a politikai hovatartozásom miatt fenyegetnek a cigányok? Szóljak az elnökünknek vagy tegyek feljelentést?
Mit tegyek?
Lány (19)
Ja, nem Jobbikosok vagyok!! :D
Egy kisebb párt tagja - nem parlamenti párt...
nagyon mindegy ilyen párt... beírod keresőbe, hogy magyarországi pártok, kiad egy nagy listát, nem csak azok vannak, amiket a média felfuttatott, aztán bekerültek a Parlamentbe. ráadásul a Jobbik egy mérsékeltebb, nemzeti párt, nem is értem, miért gondol valaki egyből rájuk...
a cigányokat meg nem gyűlölöm általánosságban, a legjobb barátnőm félcigány, de az ő szülei dolgoznak, nincs 10 testvére - csak a megélhetés miatt, de amúgy sem -, ő pedig egyetemen tanul... de ne a kisebbségi kérdéseket vitassuk meg.
tök mindegy, melyik párt tagja vagyok, arra lennék kíváncsi, ha feljelentést teszek, milyen következményekre számíthatok (jogira)...
ennyire félsz megmondani, hogy melyik pártról van szó?
ha valami neonáci pártról van szó, akkor meg is érdemled, hogy zaklatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!