A politikában a becsület, erkölcs kilóra megvehető? (HIR TV, Kálmán Olga) Csak itthon van ez így?
Kálmán Olga 2015 előtt még oligarcházta Simicska Lajost ! Sőt a Hír TV-t mindíg is elfogultnak tartotta, amit meg is lehet érteni és most mégis futva, az első felkérésre az eddig szapult a végletekig kritizált oligarhához megy ahhoz a TV-hez, ami szerinte magán érdekek szócsöve. Nem értem, hogyan lehet ezt eljátszani egy demokratikus országban, elvileg normális nézőközönség előtt. Mennyire lesz hiteles ezek után Kálmán Olga, az amit képviselt no meg a Hír TV, ki ki saját közönsége szemében? [link]
Azt látom, hogy magyarországon minden társadalmi szegmensben, az emberek csupán a saját pecsenyéjüket sütögetik, teljesen letojják a többi embert. Ha megfizetik bármiről képesek úgy eladni, hogy az az ő véleményük és a helyes. Mindenki, még itt is kilóra meg lehet venni egy társadalom egy réte által példaképként látott ember véleményét és ami a legszebb, nem is kell hozzá hosszas unszolás az első zsíros kérésre azonnal ráharap és ez nem egyedi eset. Szerintem ez egy vicc. Olyan érzésem van, mintha a világ egy filmdráma lenne és semmit sem tudnék tenni, hogy változtassak rajta. Egyedül vagyok ezzel?
A HIR TV ugyanez. A FIDESZ befolyás alatt, minden rossz volt baloldalon a Fideszt pedig megmentőként állították be. Ma pedig ugyanazok az emberek, ugyanolyan értékrendel a FIDESZ-t tapossák és kötnek mindenhol bele.
Kérdéseim :
1 - Ez a jelenség, miszerint az emberi erkölcs, becsület kilóra megvehető, csak itthon van ez így? Csak én zokognék röhögve ilyeneken ?
2 - Meddig játszható ez el az emberekkel ? Ezek után ugyanazok szemében hiteles lesz Olga?
3 - Nem értem, hogy Kálmán Olga, akinek jelenleg elég nagy tekintélye van a közönsége előtt, miért kockáztatja, hogy eldobja ezzel a pálfordulással?
# 20/20 Időpont tegnap 17:05
Szerintem meg nézz meg vele pár interjút erről a témáról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!