Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A politikában a becsület,...

A politikában a becsület, erkölcs kilóra megvehető? (HIR TV, Kálmán Olga) Csak itthon van ez így?

Figyelt kérdés

Kálmán Olga 2015 előtt még oligarcházta Simicska Lajost ! Sőt a Hír TV-t mindíg is elfogultnak tartotta, amit meg is lehet érteni és most mégis futva, az első felkérésre az eddig szapult a végletekig kritizált oligarhához megy ahhoz a TV-hez, ami szerinte magán érdekek szócsöve. Nem értem, hogyan lehet ezt eljátszani egy demokratikus országban, elvileg normális nézőközönség előtt. Mennyire lesz hiteles ezek után Kálmán Olga, az amit képviselt no meg a Hír TV, ki ki saját közönsége szemében? [link]

Azt látom, hogy magyarországon minden társadalmi szegmensben, az emberek csupán a saját pecsenyéjüket sütögetik, teljesen letojják a többi embert. Ha megfizetik bármiről képesek úgy eladni, hogy az az ő véleményük és a helyes. Mindenki, még itt is kilóra meg lehet venni egy társadalom egy réte által példaképként látott ember véleményét és ami a legszebb, nem is kell hozzá hosszas unszolás az első zsíros kérésre azonnal ráharap és ez nem egyedi eset. Szerintem ez egy vicc. Olyan érzésem van, mintha a világ egy filmdráma lenne és semmit sem tudnék tenni, hogy változtassak rajta. Egyedül vagyok ezzel?

A HIR TV ugyanez. A FIDESZ befolyás alatt, minden rossz volt baloldalon a Fideszt pedig megmentőként állították be. Ma pedig ugyanazok az emberek, ugyanolyan értékrendel a FIDESZ-t tapossák és kötnek mindenhol bele.

Kérdéseim :

1 - Ez a jelenség, miszerint az emberi erkölcs, becsület kilóra megvehető, csak itthon van ez így? Csak én zokognék röhögve ilyeneken ?

2 - Meddig játszható ez el az emberekkel ? Ezek után ugyanazok szemében hiteles lesz Olga?

3 - Nem értem, hogy Kálmán Olga, akinek jelenleg elég nagy tekintélye van a közönsége előtt, miért kockáztatja, hogy eldobja ezzel a pálfordulással?

2017. jan. 7. 18:41
1 2 3
 11/21 Vazul1972 ***** válasza:
Azon tűnődöm, hogy a becsület és erkölcs szavak, egyáltalán jelentenek-e valamit a politikában?
2017. jan. 8. 03:26
 12/21 anonim ***** válasza:

Kérdező, neked nem hiteles Kálmán Olga?

Pont azzal teszi magát hitelesség, hogy nem marad a (z újabb) Fidesz szócsővé vedlett ATV-nél, hanem megy tovább az ellenzék szinte mostani egyetlen médiájába.

Sosem hittem volna, hogyha hiteles tájékoztatást akarok nézni akkor Hírtvre kell kapcsolnom, de lassan ez a helyzet.

2017. jan. 9. 18:32
 13/21 anonim ***** válasza:

3. Pálfordulás speciel nincs, mert a Hírtévé már-már "balrább" van az ATV-nél. (Bár azt azért hozzáteszem, hogy a balra az valahol a TGM-nél meg a Moldovánál kezdődik, nem ezeknél, akik kedélyesen elmosolyogva fürdőznek ebben az amúgy általuk csodásnak vélt rendszerváltásban.) A Hírtévén legalább néha hallani valami teljesen önálló gondolatot az ország más dolgairól, nem csak a Fidesz által bedobott csontokat rágcsálják az ellenkező végéről. Egy valóban ellenzékinek tartott sajtónak épp az lenne a dolga, hogy a minimális megnyilvánulási lehetősége keretében gyökeresen mással foglalkozzon, minthogy mi van Merkel asszony migránsaival. Menjenek ki reggel a hathúszas munkásvonathoz, aztán ott nézzék meg, kinek mi a valódi nyomora ebben a szétdózerolt, tönkretett Magyarországban. Azzal foglalkozzanak, ha ellenzéki sajtónak tartják magukat, én eddig se tartottam annak őket. Ehhez mérten nincs miben csalódni.

Jó kis ország az, ahol a két állítólagosan "baloldali" tévé közül az egyik valami zavarodott hitszónoknak, a másik meg egy Simicskának a kezén van. Már csak egy Havas Henrik TV hiányzik, hogy ki ne felejtsem még kishazánk "baloldalának" aktuális bástyáit. Teljesen lényegtelen számomra, melyik adón fog jókat mosolyogni Olga asszony ezen az egész világon. Ezeknek az adásoknak nincsen semmi képessége arra, hogy a tömegeket megfogják, összerántsák, mozgósítsák, megindítsák. Egy baloldali és nyíltan politikai célzatú adásnak ez lenne a dolga. Nem pedig az, hogy a Fidesz-huszárokat szájaltassák, aznapra épp hány migránsbűnözést sikerült a nagyvilágból összekaparniuk. Én innen meg nem mondom, hogy ez a műsorvezető vagy a TV hibája-e. De HA az új körülmények között ezen változás áll majd be, akkor üdvözölni fogom a dolgot.

2. Meddig? Hát ha nem csinálunk forradalmat, akkor ez a világ szívesen megmarad újabb ezer évre. Akiket hülyének lehet nézni, azokat annak is fogják.

2017. jan. 10. 02:54
 14/21 anonim ***** válasza:
11%
Olga egy rendkívül ostoba, buta nőszemély.
2017. jan. 10. 10:46
 15/21 anonim ***** válasza:
14-es: Pont hogy nem ostoba. Ha az lenne, nem lenne neki főműsoridős műsora, nem lenne az, hogy rettegnének bemenni hozzá jobboldali politikusok. A riportok alatt tetteti a hülyét, ő pontosan érti amit mondanak neki, csak neki azért kell elfogultnak lenni, mert egy baloldali csatornánál dolgozott (ameddig az ATV baloldali volt) és vannak elvárások a nézőktől.
2017. jan. 10. 11:32
 16/21 anonim ***** válasza:
18%

Nézd meg a youtube-on "Kálmán Olga beégéseit" amikor pl. a katasztrófavédelmis pasival beszél.

Vagy Schiffer Andrással, kész röhej amikor ideges mert nem azt hallja amit szeretne, mert Schiffer nem hajlandó azt mondani, hogy a Fidesz náci a szoboravatás miatt.

Buta liba.

2017. jan. 10. 11:43
 17/21 anonim ***** válasza:

Kálmán Olga azért igazolt a HírTV-hez, mert a FidASS az Atv-be is kezd beszivárogni, Németh Sándor szektavezér újabban Andy Vajnával és Habony Árpáddal parolázgat ( [link] A pénz nagy úr...

Az, hogy Kálmán Olga a HírTV-re igazolt át, inkább szomorú dolog, mint felháborító. Azt jelzi, hogy folyamatos visszavonulás van a baloldali sajtó terén, lassan már egyetlen igazán kormánykritikus tévé marad (az is csak addig lesz az, míg egyszer ki nem békülnek a régi haverok és össze nem borul újra Orbán és Simicska).

A folyamatosan megszűnő baloldali lapok és portálok, illetve eddig valamennyire független, most a FidASS által felvásárolt megyei lapok újságírói is olyan számban menekülnek, jelentkeznek a még megmaradt médiaorgánumokba, hogy azok már nem bírják őket felszívni.

Az egész országban két-három jelentősebb balos sajtóorgánum maradt, de nagyon sok kiszivárgás van róla, hogy azokat is kinyíratni igyekszik az állampárt.

Még egy-két baloldali orgánumot kinyírnak, megvásárolnak vagy magukhoz édesgetnek, és tényleg nem marad más kormánykritikus orgánum, mint a Simicska médiája, ami kb. a tényleges sajtószabadság végnapjait jelenti.

Ez tragikus! Ezen nem háborogni kellene, hanem kétségbe esni!

2017. jan. 10. 12:46
 18/21 anonim ***** válasza:
16-os már mondtam nem buta liba, hanem szolgalelkű a baloldal fele, érdekes mikor az M1 riporterei alákérdeznek az teljesen rendben van.
2017. jan. 10. 13:07
 19/21 anonim ***** válasza:
2017. febr. 4. 21:54
 20/21 A kérdező kommentje:

"Kérdező, neked nem hiteles Kálmán Olga? "

Nem !

"Pont azzal teszi magát hitelesség, hogy nem marad a (z újabb) Fidesz szócsővé vedlett ATV-nél, hanem megy tovább az ellenzék szinte mostani egyetlen médiájába. "

Ez sem igaz.A Hír TV ugyanúgy Simicska kezén van, ő ugyanúgy jobboldali beállítottságú, de mivel most speciel rosszban van egyetlen emberrel konkrétan a miniszterelnökkel, ezért csak azért hogy keresztbe tegyen neki olyan a műsorstruktúra, hogy aláássa amit tesz független attól valójában az mit tesz. Ez hiteles szerinted?

Ha a játszótéren valaki megdob és én ezért azt a filozófiát képviselem ami vele ellentétes EGYIK NAPRÓL A MÁSIKRA, holott addig puszipajtások voltunk, rz korrekt?

Olga elmondta mi a véleménye Simicskáról egy oligarchának tartotta korábban és a multját elítélőnek vélte mind ideológiailag, mind a tetteit, akkor ha most ő fogja magát és semmit sem bán meg a multból, de éppen érdekből egy filozófia mentén állnak, akkor puszihaverok lesznek ez mennyire konzekvens ? ? ? ? ?

Lehet csak én nem értem ezt?

"Sosem hittem volna, hogyha hiteles tájékoztatást akarok nézni akkor Hírtvre kell kapcsolnom, de lassan ez a helyzet."

Akkor rossz hírem van, mert a Hír TV most sem lett elfogulatlan csak másik irányban elfogult :P

2017. márc. 1. 17:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!