Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Engem nem érdekel a foci, meg...

Engem nem érdekel a foci, meg szerintem az emberek nagyhányadát sem. Miért kell a mi adónkból stadionokat építtetni? Engem ami érdekel az: óvoda, egészség, oktatás, utak és hasonlók.

Figyelt kérdés
2017. jan. 6. 14:41
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
0%
Jaj de okos vagy nyilván az angol stadionok is Orbán miatt vannak tele. Véletlenül sem azért mert szeretik a focit. Mennyi birka van ott , rengeteg. Egyáltalán honnan jut eszedbe az hogy aki a focit szeret az mindjárt Orbánt is imádja? Minden stadionavatón kifütyülik. Én se szeretem de a focit igen . Akkor ez most hogy van?
2017. jan. 6. 19:47
 22/29 anonim ***** válasza:
100%
Szerencse,hogy nem a StarWars a kedvence,képzeld el egy rohadt nagy halálcsillagot Felcsút felett
2017. jan. 6. 20:18
 23/29 anonim ***** válasza:
55%

Azt én teljességgel hajlandó vagyok elhinni, hogy az egyetlen dolom, amivel kapcsolatban Orbán őszinte, hogy szereti a focit. Nem azért mert én szeretném, én sokkal inkább kosárlabdás vagyok, de meg tudom érteni, mit lehet szeretni a fociban.

2017. jan. 6. 20:57
 24/29 anonim ***** válasza:
100%
Annyi pénzért én is szeretnék bármit.
2017. jan. 6. 20:59
 25/29 anonim ***** válasza:
100%
Ha olvasod a pisai felmérés eredményét, abban azt írták, hogy nem értik,hogy miért ilyen gyengék a magyar gyerekek, amikor az európai átlagnál többet költünk az oktatásügyre. Mondjuk ezen én is felkaptam a fejem, mert a suliban se papír, se kréta, és az iskola szó szerint a gyerekek fejére omlik. Gondolom hivatalosan volt rá keret, csak azt is ellopták.
2017. jan. 6. 22:21
 26/29 anonim ***** válasza:
100%
Nem az a szörnyű,hogy a fejükre omlik a fal,már az is szörnyű,hogy a 21.században krétával kell a táblára írni,meg füzetbe.
2017. jan. 7. 00:13
 27/29 anonim ***** válasza:
100%
A krétával csak az a baj, hogy hót mocskos, a füzetbe írás pedig nem rossz dolog. Sokkal jobban rögzül a tananyag leírva, mint legépelve. A probléma inkább maga a tananyag és a tanítási módszer, plusz bevehetnének az órák közé, vagy akár az osztályfőnöki órába tanulásmódszertant. Hatékonyan tanulni is meg kell tanulni és ez most teljesen a diákra van bízva, egy átlagos képességű diáknak pedig, ha nem akar osztályelső lenni, nincs motivációja ebbe külön energiát fektetni érettségiig vagy egyetemig, mert stabil 4 egész fölötti átlagot enélkül is lehet tartani.
2017. jan. 7. 09:30
 28/29 anonim ***** válasza:
14%
Én akkor sírnék, ha már itt sem írnának füzetbe. Így is nagyon szomorú, hogy néhány országban már nem is tanítják a kézírást.
2017. jan. 7. 11:06
 29/29 anonim ***** válasza:
22%
Nem a kézírással van a baj,hanem a mocskos krétaporral,ami káros az egészségre.
2017. jan. 7. 14:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!