Engem nem érdekel a foci, meg szerintem az emberek nagyhányadát sem. Miért kell a mi adónkból stadionokat építtetni? Engem ami érdekel az: óvoda, egészség, oktatás, utak és hasonlók.
Engem meg érdekel a foci, és nagyon szeretem csinálni is meg nézni is. Ennek ellenére vérlázítónak tartom, hogy 3ezres falvakba 5ezer férôhelyes stadionokat húznak fel közpénzbôl, mert az égvilágon semmi értelme sincs. Egyszerûen ez viktor hobbija. Úgy gondolja, hogy ha már úgyis elloptak a haverokkal párezermilliárd(!) forintot, akkor már igazán megérdemli, hogy építsen egy faxa kis focibirodalmat magának kisvasúttal meg stadionnal a hátsókertben.
Ne is reménykedj eü és oktatásfejlesztésben amíg a fidesz van kormányon. Nem azért nincsenek ezek rendbetéve, mert annyira akarják de sajnos nincs elég pénz, hanem azért, mert telibe szarják, (ahogy egyébként a lopáson meg a hatalmon kívül mindent). Ha ôk megbetegszenek, akkor a milliárdokból úgyis kifizetok maguknak a jó kis német magánklinikát, a magyar ember meg rohadjon meg a színvonaltalan magyar kórházban, ahol már az se meglepô, ha néha találnak 1-2 rothadó hullát a klotyóban.
És akkor ezután az emberek még elhiszik, hogy a fidesz mennyire hazaszeretô, nemzeti párt. Szart, hagynak itt megrohadni minket, átlag polgárokat, miközben ôk dúskálnak a lénkben. És 1-2 millió még tapsol is nekik ehhez :DDD eskü összefosom magam.
Bullshit az egész
Gyermeteg gondolkodásra vall amit orbán tesz, Egy ország problémáinak a fontossági sorrendjében normális esetben nem a focistadionnak kellene az elsők között lennie.
Amikor a focistadion fontosabb a miniszterelnöknek mint például az éhező gyerekek, vagy a végletekig lezüllesztett egészségügy, vagy a félrekezelt oktatás, akkor annak a miniszterelnöknek baj van a gondolkodásával. Nemlehet egy országot ilyen gyermeteg gondolkodással hatékonyan irányítani, ezt az elmúlt hat év jól mutatja,
a körülöttünk lévő országok szinte mindegyike lehagyott bennünket, de ők nem is focistadionokat építettek az elmúlt hat évben hanem a gazdaságukat. Látjátok már orbánra szavazók hogy kit szabadítottatok rá az országra?
"Nem tudom, pedig lophatnának úgy is, hogy értelmes dolgokat építenek."
Hidd el, a saját szemszögükből nagyon is értelmes, amit csinálnak.
Szerintük ennek van értelme...
"Engem ami érdekel az: óvoda, egészség, oktatás, utak és hasonlók."
Ez szép, de mást meg más érdekel (pl a foci).
Ne érts félre, szerintem is hülyeség a foci ilyen mértékben költeni, de nem azért kell költeni valamire mert engem érdekel-e vagy sem.
Amúgy a TV-ben egy magyar első osztályú meccset kb 200ezren, egy Fradi-Újpestet kb 500 ezren néznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!