2014-ben a liberális média (Index, HVG,444, stb. ) adott valamiféle instrukciót, hogy szerintük kire kellene szavazni?
A kérdés azért fogalmazódott meg bennem, mert Nagy-Britanniában pl. bevett szokás, hogy a nagy, mértékadó sajtótermékek kiállnak egy-egy politikai erő mellett: a Guardian például a Munkáspártot, a Daily Mail és a Daily Telegraph a Konzervatív Pártot, az Independent a LibDemeket támogatta.
Volt hasonló kiállás Magyarországon is?
En ugy tudom, hogy egyes egyhazak egyes papjai a miseken eroltettek a jonepet, hogy kire kell szavazni.
(Baratom anyukaja es nagymamaja volt felhaborodva, hogy milyen undorito, hogy a papok beviszik a politikat az Isten hazaba)
Nekem semmilyen instrukcióra nincs szükségem. Tájékozódom és pontosan el tudom dönteni, hogy kire szavazzak.
Egyébként róka fogta csuka, mert Te is liberálisnak nevezed ezeket a médiákat, tehát eleve kizárod a fideszt meg a jobbikot....ergo valamiféle instrukció mégis csak van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!