Mit szóltok hozzá, hogy a 888 beérte a liberális médiát?
Tehát,az olvasottság emelkedett.
Egyébként nem véletlenül.
A 888 közöl kritikus híreket a migrációról is.Nem csak az egyoldalú "fogadjunk be mert az jó" stílusú híreket.
De, ezt is normális stílusban teszi, nem olyan alpárian, mint a kurucinfó.
"elmondaná mi alapján hazudják ezt? :-D"
A Századvég médiaanalízise.:)
Én mondjuk egy alexa.com-os kimutatásban jobban hiszek, az meg korántsem ezt mutatja.
"sivalkodó liberálisok uraltak.
Folytatódhat a sivalkodás.
A kamu liberális média ideje lejárt."
Ez úgy jól jellemzi is az egész nyolcnyolcnyolcat, csak aztán meg nem értem, hogy miért várjuk el a normalitást a jobboldaliaktól, ha alapból ilyen mondanám, hogy alpári, de ez még az sem, ez szimplán megittam két fröccsöt és erősnek érzem magam stílusban íródó oldalakat olvasnak.
Aztán meg sivalkodnak a nagynemzetiek, ha mondjuk valaki azt meri mondani, hogy a magyarság is migránsokból áll, mert ha azt nézzük az úgynevezett Honfoglalás" az ugye fegyverrel végrehajtott területrablás meg az őshonos lakosság kiszorítása, beolvasztása volt, de ha ezt az igazságot írod, le, akkor már magyarellenesliberálbolsi vagy.
- Te Józsi! Tudod, van az a 444 oldal, mi legyen vele? Mit csináljunk vele?
- Hozzunk létre rá egy ellenoldalt!
- Ez király ötlet! Na de mi legyen a neve?
- Hát ha ők a 444, akkor mi leszünk a 888! Mi kétszer annyit érünk, mint ezek a mocskos lipsik! WÁHÁHÁHÁHÁ!!!
- HUEHUEHUEHUEEE! Josko, te magad és az ötleteid is annyira csodálatosak vagytok! Már küldöm is az állami támogatást rá!
# 3/5 Időpont ma 09:41
Szóval a fidesz szemétkutatója nyilatkozik a fidesz médiaszemetéről? :-D
A hitelesség csúcsa.
Egyszer azt álmodtam, hogy Orbán kiadta a parancsot a zombijainak, hogy le kell vadászni és meg kell ölni az országban a balliberálisokat, akik egyébként az ő értelmezésükben azok az emberek voltak, akik nem nyaltak be Orbánnak és nem borultak előtte térdre.
Amikor ilyen kérdéseket olvasok, úgy érzem, hogy ez egyszer tényleg be fog következni a közeljövőben.
Heh, mi ez? Valami troglodita? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!