Az olyan politikusok mint Medgyesi meg Gyurcsany, miert azutan okoskodnak miutan mar megbuktak mint MINISZTERELNOK?
Figyelt kérdés
Allandoan latok roluk interjukat es olyan bolcsessegeket mondanak hogy ihaj.2017. jan. 3. 22:22
1/13 anonim válasza:
Követik a nagy vezér Orbán Viktor példáját.
2/13 Donald J. Trump válasza:
Megyó nem mint miniszterelnök bukott meg, hanem mint III/III-as ügynök. Amúgysem szerencsés összehasonlítani a 2 fazont, mert egyik a bankszektorban politikai pályafutásától függetlenül sikeres karriert épített, a másik meg még most is erőszakosan ragaszkodik a hatalomhoz.
3/13 anonim válasza:
Ők ugyanolyan emberek, mint mi. Én például nem egyszer baltáztam el szituációkat, és utólag mindig okos voltam, tudtam, hogyan kellett volna, de a szituáció nyomása alatt balta. Mergyó és Fletó ugyanez, csak kicsit nagyobb léptékben. A felelősség nyomása alatt, meg hogy szétcibálják őket a részletek, nem tudnak mindig jól dönteni, még ha fel is tételezzük róluk a tisztességet, jóindulatot. Mikor már nincs felelősség, nincs nyomás, nem kell a részletkérdésekkel birkózni, akkor már okosak. Más kárára főleg.
4/13 anonim válasza:
"Megyó nem mint miniszterelnök bukott meg, hanem mint III/III-as ügynök"
Sohasem volt III/III-as ügynök
5/13 anonim válasza:
Mintha nem volna mindegy hogy pontosan milyen spicli volt. Három per hármas v. három per kettes? Egy kutya mocsok mind. És hoy válaszoljak is elég pofátlanság Gyurcsány részéről a mostani okoskodás. .ost mindent tud hogy lehetne mindent jobbátenni. Még jó hogy ezt csak az amnéziások és a csecsemők veszik be. A többoek pontosan tudják hogy azéet mondott le mert fogalma nem volt hogy kellene kormányozni. És hogy mit lehet kezdeni egy bazi nagy költségvetési hiánnyal amit a felelőtlen fedezet nélküli osztogatásokkal hoztak össze. Medgyesyn nem vettem észre hogy utólag beleokoskodna a dolgokba. Sőt ő elismeri hogy nem szabadott volna hitelből 100 napos programot csinálnia. Dehát akkor is egy spicli volt kár lenne szépíteni.
6/13 anonim válasza:
"Mintha nem volna mindegy hogy pontosan milyen spicli volt. Három per hármas v. három per kettes? Egy kutya mocsok mind."
Akkor szerinted fel kellene oszlatni a kormányőrséget és a magyar titkosszolgálatokat?
7/13 anonim válasza:
Akkor is "okoskodtak" amikor miniszterelnökök voltak, csak a buta aljanépnek olyan vezető kellett aki egyszerű mondatokkal és jelszavakkal dobálózik, mert ahhoz nem kell megerőltetni az agyat csak bólogatni.
8/13 anonim válasza:
Szerintem is okoskodtak ők már korábban is, arról nem beszélve, hogy Gyurcsány ma is politizál. Miért olyan meglepő, ha "okoskodik"? Amúgy , Orbán is megbukott már egyszer és utána ő sem tett mást.
9/13 anonim válasza:
Hol a harmadik? Orbán nem bukott 2002-ben? Ha öszöd után, nem hülyíti a népet ma a kutyának se kéne, de ezzel nincs baj, mi...
10/13 anonim válasza:
tobas te a rendszerváltás előtt nem is éltél akkor minek okoskodsz? Nem ugyanaz ha valaki a szocializmusban volt ügynök vagy most. Nem tudom hogy lehet a kettőt összemosni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!