Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit vársz a kormánytól 2017-ben?

Mit vársz a kormánytól 2017-ben?

Figyelt kérdés
Így is jelentős sikereket értek el reálgazdasági és egyéb szociális téren. Most is jelentős fizetésemelkedés lesz. Mit várhatsz még ebben az évben?
2017. jan. 2. 22:22
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Ez nem kormány, bazzeg!
2017. jan. 3. 00:45
 12/23 anonim ***** válasza:
67%
Nem értek el semmiféle sikert, loptak, csaltak, hazudtak, tönkretették és lejáratták az országot.
2017. jan. 3. 02:45
 13/23 anonim ***** válasza:
58%

Azt varom mikor kezdenek tenni/dolgozni az orszagert

Mert eddig csak loptak es artottak es hazudtak

2017. jan. 3. 04:28
 14/23 anonim ***** válasza:
61%

"Csak jelezném, hogy a kenyér, a gyümölcslé, meg az étolaj ára máris felment"

TE ILYENEKKEL NE FOGLALKOZZ!!!

EMELTÉK A FIZETÉST! ITT A LÉNYEG!!!

2017. jan. 3. 05:24
 15/23 anonim ***** válasza:
58%

"EMELTÉK A FIZETÉST! ITT A LÉNYEG!!!"

Még ezt is megkérdőjelezném, mert akiket én ismerek (vannak páran), azoknak egy kanyit se emelkedett.

2017. jan. 3. 07:12
 16/23 anonim ***** válasza:
58%
Jelentős fizetésemelés??????????? Előbb, számolgassál, a rengeteg apró adóval, mennyit vettek el. Ja és nem ad emelés, hanem kényszerít emelni, aminek még nem látni a hatásait. Leépítések, infláció növelés.
2017. jan. 3. 08:42
 17/23 anonim ***** válasza:
Egy kis nyugalmat, "forradalom" , meg "szabadságharc" nélkül.
2017. jan. 3. 10:00
 18/23 A kérdező kommentje:

Egyrészt megértem, hogy sok elégedetlen ember van, de az ország a lehetőségeihez képest és a régióhoz képest jól állunk. Én így tudom. Konkrétan a számok tükrében : Minden háztartásnak több mint 10 millió megtakaritása van és ebből csak tavaly 870 milliárt Ft-ot tettek félre a háztartások és ezek nem a multik, cégek, hanem a háztartások, akkor ezek szerint olyan rosszul nem élünk mégsem ! [link]

Persze tudom, hogy könnyű elmenni és szeretnek a fiatalok, mert nyugaton még ennél is többet keresnek, természetes az elvándorlás, de rosszul nem élünk még sem.

2017. jan. 3. 17:56
 19/23 anonim ***** válasza:
58%

"Egyrészt megértem, hogy sok elégedetlen ember van, de az ország a lehetőségeihez képest és a régióhoz képest jól állunk. Én így tudom."

Rosszul tudod. Rosszul emlékszel: Ezt csak a pártirodában mondták neked, hogy ezt a baromságot kell ideböfögnöd jó pénzért, de attól még nem lesz igaz!

2017. jan. 3. 18:17
 20/23 anonim ***** válasza:
64%
Egyik kormánytól sem vártam el eddig és nem is fogok semmit. Eddig mindig csak a nép látta a kárát akármi is volt. Meg lehet szavazni akármilyen pártot, de a végén ugyanott kötünk ki. Nem lesz jó.
2017. jan. 3. 19:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!