Bölcs vezetőnk, Orbán Viktor Miniszterelnök Úr, bejelentette ugyebár nemrég, hogy 2017 a lázadás éve lesz. Nos, kicsit több, mint egy órája elkezdődött 2017, tehát ideje elkezdeni lázadni. A kérdésem az: ti mi ellen fogtok lázadni mostanság?
(Én személy szerint a "Gáz, ha én XY dolgot szeretek?"-típusú Szexualitás kategóriájú kérdések, a GTK BME-től való elcsatolása és Puzsér Róbert ordibálása ellen fogok lázadni elsőként, de azért várok még további ötleteket.)
Én az Autoritárius diktatúra, agymosás és önkényuralom ellen, amit Viktor apátok épített ki!
2017. jan. 1. 01:36
2/14 anonim válasza:
A Galaktikus Birodalom ellen mint minden más hithű lázadó!
2017. jan. 1. 01:37
3/14 anonim válasza:
Holnap az alkohol ellen fogok, mert másnaposságot okoz. Ma meg a másnaposság ellen.
2017. jan. 1. 01:52
4/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Egyúttal a piros kezek ellen is szeretnék lázadni, ezért (és a bajtársaimmal való szolidaritás jelképeként) mindenkinek ment a zöld kéz - az esetleges lepontozások nem tőlem jönnek.
2017. jan. 1. 02:07
5/14 anonim válasza:
Én a fiatalok ellen. Akik a virtuális valóságba menekülnek (sőt, minden elől menekülnek) ahelyett hogy jobbá tennék a világukat.
Majd sírnak hogy milyen szar minden, de meg nem mozdulnának.
2017. jan. 1. 10:45
6/14 anonim válasza:
A diszkrimináció, a rasszizmus, a gyűlölet ellen. A magyarok diszkriminációja, a fehérellenes rasszizmus és a kereszténygyűlölet ellen.
2017. jan. 1. 11:16
7/14 anonim válasza:
"Én a fiatalok ellen. Akik a virtuális valóságba menekülnek (sőt, minden elől menekülnek) ahelyett hogy jobbá tennék a világukat.
Majd sírnak hogy milyen szar minden, de meg nem mozdulnának."
Ja,mint a csirkefarháttal megvehető nyugdíjasok jobbak lennének.
2017. jan. 1. 13:03
8/14 anonim válasza:
Jobbak. Akármikor tüntetést látok, 10ből 9 őszhajú. Tőlük várjátok a megváltást? Egy kivétel volt, az internet adó. Minden politikus a fiataloktól fosik vegyétek észre. Óriási fegyver van a kezetekben, ti meg csak nézitek ahogy lerágnak titeket ezek a gátlástalan férgek.
2017. jan. 1. 13:13
9/14 anonim válasza:
Ja és abból a 9ből 6 azt sem tudja hol van,csak a lényeg,hogy valamilyen rendezvényen van,unatkoznak.
Az idős ember már tényleg csak a jelennek él,mert jövője nincs.
2017. jan. 1. 14:30
10/14 anonim válasza:
#9: Nem feltétlenül. Én ismerek olyan idős embereket, akik a jövővel foglalkoznak: gyerekeiket, unokáikat támogatják.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!