De 21-es... Ha nem tudom és nem érthetem meg, mert nem tudom, akkor vajon ki tudja, mert a te logikád szerint így senki se értheti és senki se tudja, miért utálják a zsidókat. De ezek szerint te se, csupán a saját frusztrációdat vezeted le egy képzelt ellenségen, mert magad képtelen vagy tenni, hogy előrébb juss. Igazam van, vagy igazam van? :D
2017. jan. 2. 01:10
22/35 anonim válasza:
Piert: Írj már nekem körül egy zsidót akit ismersz és nagyra tartasz, mert technikailag lehetséges, hogy valaki jó zsidó legyen de általában a hatalomért folyó harcban minden bűnt a zsidók nevében követnek el ezért nagyon erkölcstelen dolognak számít a zsidókat pártolni magyarokkal szemben.
maga az hogy zsidó bűnök rossz szó, utálom az általánosítást. Épp olyan általánosítás mint a cigánybűnözés. Undorító eszköz..
2017. jan. 2. 01:56
25/35 anonim válasza:
Mint legtöbb korábbi kommentelő, én is keresném a módot hogyan léphetnék le nyugatra azonnal. Sőt: akár még keletre is emigrálnék, ha ez megtörténne.
2017. jan. 2. 08:42
26/35 Piert válasza:
Példának okáért Erdős Pált nagyra tartom aki (bármilyen meglepő) zsidó volt. De mondd el kérlek milyen bűnöket követnek el a zsidók nevében (esetleg arra gondolsz, hogy a zsidók ellen, csak nem tudsz fogalmazni)?
Az meg hogy nem szabad a magyarokkal szemben a zsidókat pártolni? De kérlek, a magyarokkal szemben nem is, ellenben a hozzád hasonlókkal igencsak kívánatos ;)
2017. jan. 2. 09:49
27/35 Piert válasza:
Ez a zsidó bűnös wiki tetszik :D Igaz, hogy minden szakmaiságot nélkülöz és csak pofára vannak benne felsorolva dolgok és hogy a szerző(k)nek valószínűleg márhetetlen seggfájása van. De ettől még jó.
De ha már itt tartunk, akkor tudtad, hogy a magyarok milyen bűnöket követtek el?
-Bevonultak a Kárpát-medencébe és kiűzték és per vagy kiirtották az itt élő népeket.
-Végigportyázták és rabolták egész Európát ( magyarok nyilaitól... ugye ismerős?)
-Évszázadokon át tűzzel-vassal üldözték a nem keresztény vallásúakat (igen, például István király is, aki technikailag ezzel akart a pápánál bevágódni).
De igen, igazad van, emögött is a mocskos zsidók voltak :3
2017. jan. 2. 10:06
28/35 anonim válasza:
Már átvette és nem tetszik.
2017. jan. 2. 10:12
29/35 anonim válasza:
Nem ér ennyit egy nagyobb ország. Különben is fent se tudnánk tartani, csak több szegény lenne.
2017. jan. 2. 16:01
30/35 anonim válasza:
Piet, a magyarok legitim módon települtek le a Kárpát-medencében, és egyáltalán nem irtották ki az itt élőket, a nem keresztényeket sem üldözték jobban, mint máshol. A "kalandozás" bűnével viszont egyetértek. Én értem, miért utálják egyesek a zsidókat (vagy másokat), de ha ezt egy felnőtt ember nem tudja, akkor hiába magyarázzák el neki azok, akik utálják, hisz már neki is megvannak a hasonló ismeretei a témáról, csak másként gondolkodik. Fent belinkeltek egy hosszú oldalt, és az sem volt rád semmilyen hatással, inkább jöttél a magyarok állítólagos bűneivel és a szerzők kritizálásával.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!