Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért kérünk pénzt az EU-tól,...

Miért kérünk pénzt az EU-tól, ha csak hülyeségre költjük?

Figyelt kérdés

És egy másik kérdés: Miért adnak,ha ezt tudják?

Gondolom nem mennek végig az országon,hogy megnézzenek mindent,de attól még nem szúrja ki a szemük,hogy hány stadion van?

2016. dec. 26. 16:52
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Nem hülyeségre, hanem egy Nagy Ember gyermekkori vágyaira.
2016. dec. 26. 20:08
 12/19 anonim ***** válasza:

Akkor most jön egy pofon!

Az EU pontosan arra adta a pénzeket amire költötték!

Sport és turisztikai fejlesztésekre nem pedig az egéségügyre mitn ahogy sokan hőbörögnek érte hogy miért stadionok a korházak helyett!

2016. dec. 26. 20:24
 13/19 anonim ***** válasza:
Kérdező ha egy csepp infód is lenne az Uniós pénzekről nem kérdeznél ilyen hüleséget. Az nem úgy van hogy hozzánkvágnak egy rakás pénzt és azt csinálunk vele amit akarunk. Remélem azt csak viccmek számtad hogy ebből építenek stadipnokat?
2016. dec. 26. 20:27
 14/19 anonim ***** válasza:
50%
Azért megérne egy misét, hogy ha nem lennének ilyen szinten túlszámlázva az EU-s pályázatok, ill. nem csak az ismerősök cégeit hízlalnák, vajon hol tartana most a gazdaság? Hány évvel lennénk előrébb?
2016. dec. 26. 20:33
 15/19 anonim ***** válasza:
41%

"Akkor most jön egy pofon! "

Neked

"Az EU pontosan arra adta a pénzeket amire költötték!

Sport és turisztikai fejlesztésekre nem pedig az egéségügyre mitn ahogy sokan hőbörögnek érte hogy miért stadionok a korházak helyett!"

Mint korábban már említettem, az EU egy forintot nem adott stadionokra, se sportlétesítményekre. Az bizony a te adódból megy barátom.

2016. dec. 26. 21:20
 16/19 anonim ***** válasza:
Barátom tévedésben élsz!
2016. dec. 27. 17:59
 17/19 anonim ***** válasza:
Forrást tud mutatni bármelyikőtök is? :D Egyik szava a másik ellen.
2016. dec. 27. 18:00
 18/19 anonim ***** válasza:
Milyen forrás? Ép eszű ember nem gondolhatja komolyan hogy stadionra adnának pénzt.
2016. dec. 27. 20:16
 19/19 anonim ***** válasza:
Őszintén szólva, én is kétlem, hogy a stadionok EU-s pénzekből lennének. Már csak azért is mert amennyi támadás éri a stadionprogramot, kizárt, hogy ne "lőttek volna vissza" azzal, hogy EU-s pénzekből épülnek. Vagy csak én maradtam le róla?
2016. dec. 28. 00:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!