Miért kérünk pénzt az EU-tól, ha csak hülyeségre költjük?
És egy másik kérdés: Miért adnak,ha ezt tudják?
Gondolom nem mennek végig az országon,hogy megnézzenek mindent,de attól még nem szúrja ki a szemük,hogy hány stadion van?
Az a baj,hogy már nem is látnak rengeteg dolgot,ugyanis a nagy beruházásokat 30évre titkosították.
Egyébként ott se annyira hülyék,hogy ne jöttek volna rá,hogy miért kerül nálunk valami 3-4x annyiba,mint náluk.
Az egyetlen ok,hogy nem népet akarják büntetni a vezetőség miatt,majd egyszer elzárják a pénz csapot aztán rájönnek az emberek is miért kell az Eu.
Nem költik hülyeségekre, miért gondolod ezt? Beruházások tömkelegét valósítják meg a töredékükből(stadionok), a nagy részét pedig lefölözik és elosztják a Rogánok, Matolcsyk maguk között. Szerinted hülyék lennének nem kérni és aztán nem ellopni?
Az más kérdés hogy annyira nyíltan lopják, hogy az uniót én sem értem. Simán rá kellet volna szállniuk a kivitelezések költségvetésére. A 70%-a az uniós pénzeknek minimum el van lopva. Mit gondolsz erről a játszótérről, tényleg 12 millióba került az 5db használt gumiabroncs:
"Az más kérdés hogy annyira nyíltan lopják, hogy az uniót én sem értem."
2015-ben minden Unió által (egészben, vagy részben) finanszírozott pályázatot visszavontak szabálytalanságok miatt. A magyar kormány pedig fizethette a büntetést. Ellenőrzik az Uniós pénzeket, csak elsüllyednek a feldolgozandó ügyek mennyiségében.
Mindkettő egy hányás.
Az EU naivitása és ostobasága és a Fidesz pofátlansága is.
Megkorbácsolnám mindkét szervezet tagjait.
Megbocsássatok de olyan hülyeségeket beszéltek, hogy hihetetlen.
1, az EU nem ad pénzt stadionra, a stadion kizárólag a magyar adófizetők pénzéből építették
2, az EU többféle támogagást ad. A játszóteres támogatások csak egy kis részét teszik ki. Emellet vannak infrastrukturális támogatások (utak, hidak, internet stb), mezőgazdasági támogatások. Többféle támogatási alap van, de ebbe most nem menjünk bele.
A lényeg az, hogy az EU s támogatások dontő része mezőgazdasági, infrastrukturális és gazdasági támogatás.
A gazdasági támogatásokból egyébként rengeteg pénzt kapnak a magyar főleg ipari KKV - k. Például rengeteg gépvásárlási és modernizálási pályázat van, amihez az EU akár 30-70% támogatást ad.
Szóval egyáltalán nem igaz, hogy az EU csak,, felesleges,, dolgokra ad támogatást.
Szerencsére nem csak hülyeségekre megy. Persze arra is. A legfőbb probléma az arányokkal van. Ma Magyarországon gyakorlatilag MINDEN fejlesztés és beruházás EU-s támogatással valósul meg,
...aminek nagyjából a 90%-át nyúlják le (ezt egy ex-minisztériumi, vezető pozícióban lévő embertől tudom. Pont emiatt lépett le, nem bírta a gyomra).
A stadionok egyébként amennyire tudom, nem EU-s pénzekből vannak, hanem adófizetőiből (ez még rosszabb), de ebben nem vagyok 100%-ig biztos.
"A stadionok egyébként amennyire tudom, nem EU-s pénzekből vannak, hanem adófizetőiből"
Hát ez esetben akkor tényleg a közpénzeink tökéletes eltékozlását láthatjuk. Ebben az országban a bármire elkölthető közpénzből stadionok épülnek, normááááális?????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!