Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A stadionokra költött milliárd...

A stadionokra költött milliárdokat miért nem inkább a cigányintegrációra költjük?

Figyelt kérdés
2013. szept. 11. 18:24
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
94%
Azt a pénzt kár kinyomtatni amit a CIGÁNY INTEGRÁCIÓRA pocsékolunk, csak arra jó, hpgy növelje az inflációt.
2013. szept. 11. 18:25
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem is értem miért nem így vezette be a fidesz az egészet. "A cigányokra szánt pénzt, stadionok építésére költjük" sokkal boldogabbak lennének az emberek, csak sajnos most kapnak pénzt a cigányok, épülnek a stadionok, és valóban fontos dolgoktól vonták el a pénzt
2013. szept. 11. 18:38
 3/16 anonim ***** válasza:
80%
Minek arra költeni még?! Nem akarnak integrálódni, akkor meg minek öljünk bele még több pénzt? Menjenek vissza Kalkuttába, az lesz mindenkinek a legjobb.
2013. szept. 11. 18:43
 4/16 anonim ***** válasza:
81%
A kérdés egyértelműen provokáció.
2013. szept. 11. 18:46
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Van jobb ötletem:

A pénzt költsék rám, én legalább hajlandó vagyok integrálódni és a törvények betartásával élni is.

2013. szept. 11. 18:50
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

A cigányintegrációra költött összeg ablakon kidobott pénz.

Legalábbis, ahogy jelenleg csinálják, így értelmetlen.

A stadionok helyett pedig infrastruktúra fejlesztésre kellene költeni.

2013. szept. 11. 19:31
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Kettőt egy csapásra. Cigányokat beterelik a stadionokba, aki integrálódott, az kijöhet.
2013. szept. 11. 19:42
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg költsük hasznos dologra, pl. az egészségügyre és ne ilyen b.romságokra mint a stadion és integtációsdira, mivel kidobott pénz az ablakon! :)
2013. szept. 11. 20:26
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Integráljuk a cigányokat a stadionokba ! :D

Mint a Déva váránál.

2013. szept. 11. 21:43
 10/16 anonim ***** válasza:
Igazából azért, mert nem lehet. Nyilvánvalóan a stadionokra sincs pénze a magyar kormánynak és többségébebn ezek is EU-s pénzből épülnek. Azért erre költik, mert erre lehet. Szerintem Orbán focimániáján túl az is szerepet játszik, hogy baromi gyorsan el kell verni a pénzügyi ciklusban (2015-ig) rendelkezésre álló pénzt, és ezt a stadionokkal hatékonyan ((amennyire a magyar kormány hatékony -- elhatárolódom magamtól)) meg tudják csinálni.
2013. szept. 11. 21:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!