A stadionokra költött milliárdokat miért nem inkább a cigányintegrációra költjük?
Figyelt kérdés
2013. szept. 11. 18:24
1/16 anonim válasza:
Azt a pénzt kár kinyomtatni amit a CIGÁNY INTEGRÁCIÓRA pocsékolunk, csak arra jó, hpgy növelje az inflációt.
2/16 anonim válasza:
Nem is értem miért nem így vezette be a fidesz az egészet. "A cigányokra szánt pénzt, stadionok építésére költjük" sokkal boldogabbak lennének az emberek, csak sajnos most kapnak pénzt a cigányok, épülnek a stadionok, és valóban fontos dolgoktól vonták el a pénzt
3/16 anonim válasza:
Minek arra költeni még?! Nem akarnak integrálódni, akkor meg minek öljünk bele még több pénzt? Menjenek vissza Kalkuttába, az lesz mindenkinek a legjobb.
4/16 anonim válasza:
A kérdés egyértelműen provokáció.
5/16 anonim válasza:
Van jobb ötletem:
A pénzt költsék rám, én legalább hajlandó vagyok integrálódni és a törvények betartásával élni is.
6/16 anonim válasza:
A cigányintegrációra költött összeg ablakon kidobott pénz.
Legalábbis, ahogy jelenleg csinálják, így értelmetlen.
A stadionok helyett pedig infrastruktúra fejlesztésre kellene költeni.
7/16 anonim válasza:
Kettőt egy csapásra. Cigányokat beterelik a stadionokba, aki integrálódott, az kijöhet.
8/16 anonim válasza:
Szerintem meg költsük hasznos dologra, pl. az egészségügyre és ne ilyen b.romságokra mint a stadion és integtációsdira, mivel kidobott pénz az ablakon! :)
9/16 anonim válasza:
Integráljuk a cigányokat a stadionokba ! :D
Mint a Déva váránál.
10/16 anonim válasza:
Igazából azért, mert nem lehet. Nyilvánvalóan a stadionokra sincs pénze a magyar kormánynak és többségébebn ezek is EU-s pénzből épülnek. Azért erre költik, mert erre lehet. Szerintem Orbán focimániáján túl az is szerepet játszik, hogy baromi gyorsan el kell verni a pénzügyi ciklusban (2015-ig) rendelkezésre álló pénzt, és ezt a stadionokkal hatékonyan ((amennyire a magyar kormány hatékony -- elhatárolódom magamtól)) meg tudják csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!