Elmerjek menni a Széchenyi fúrdőbe fürdeni az ünnepek alatt vagy terrorista célpont lehet tényleg? Mely helyeket ildomos kerül a nagy Pesten?
Figyelt kérdés
2016. dec. 21. 12:05
1/8 Koplárovics Béci válasza:
Szerintem ki se mozdulj otthonról, mert bármikor elüthet egy autó. Annak legalábbis nagyobb esélye van, mint egy terrortámadásnak Magyarországon. De még otthon is költözz le a föld alá, mert a házadra rázuhanhat egy repülő, amit természetesen arab terroristák térítenek majd el.
3/8 anonim válasza:
Persze. Elüthet egy autó is. De annak kevesebb az esélye, hogy meghalsz egy balesetben minthogy túléld ha 3 darabban találod magad.
Ahogy akkor is nagyobb az esély, hogy meghalsz ha lezuhan egy repülő, mintha belemész egy betonfalba.
4/8 anonim válasza:
Kerüld az utcát. Maradj otthon.
Sohasem lehet tudni, hogy mikor jár arra egy részeg barom aki elüt.
Viccet félretéve, kérdező, egy 10 milliós ország vagyunk aki senkit sem érdekel. Nem fog senki egy ilyen jelentéktelen helyen robbantani.
5/8 anonim válasza:
Eddig hány terrorista támadás volt az országban?
Ne menj a Szecskába! Én is akarok menni, nem szeretem a tömeget, ha már így megkérdezed, hát mondom, ne menj.
6/8 anonim válasza:
Egészen biztos, az ünnep mindkét napján fel fogják robbantani, óránként.
7/8 anonim válasza:
Ott csak akkor kell támadástól tartani, ha lehajolsz a szappanért.
8/8 anonim válasza:
Budapest elég biztonságos ilyen téren, de a Kossuth teret kerüld, mert arrafelé van az ország legveszélyesebb terroristáinak főhadiszállása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!