Szerintetek az nem vicces, hogy pont azok prédikálnak ebben az országban a legtöbben a "gonosz terrorista" migránsokról, akik még életükben nem jártak külföldön?
Mivel a Fidesznek nincs más témája, így muszály az itthoni problémákról elterelni a figyelmet!
Csak a migránsok, Brüsszel, Soros, "gonosz balliberálisok", terroristák!
Meg amúgyis, gyakran fröcsögnek az Aleppo-i helyzetről és hogy mely országokban, hány helyen történt terrorcselekmény!
Fogadni merek, hogy Karácsonykor és Szilveszterkor is migránsoznak egy adagot!
Lassan már mindenhol csak ezt hallod!
# 5/5 Időpont ma 11:25
Csak eltanulták a vakkomondortól ;-)
# 7/7 Időpont ma 11:46
Fordítva ülsz a pacin picike. Pont, hogy a fajtátoknak sem lenne szabad. A migráns meg mit csináljon? Otthon ebbe nőtt fel, itt ezt látja... még szép, hogy azt hiszi itt is ez a menő.
Tarkón kéne bszni egy tomfával? Még szép! De amíg a saját házam táján is ugyanez folyik, addig én mélyen hallgatnék. Még a végén az értelmes emberek azt találják hinni, hogy bort iszik és vizet prédikál. :-)
Magyar migransozok 85% nem latott se arabot se feketet
De a fityisz kimosta azt a keves agyukat is es most megy a begetes a birkaknak korusban a narancsvezirrel
De megoldast nem tudnak csak szidalmazni meg elterelni a oktatas egeszsegugy allapotarol meg a korrupciorol
Az eu meg brusszel a hibas amugyis a narancsveruek szerint
Ez inkabb nem is vicces...kozelebb all a szanalmashoz sajnos
"A migráns meg mit csináljon? Otthon ebbe nőtt fel, itt ezt látja... még szép, hogy azt hiszi itt is ez a menő. "
Én nem mondtam, hogy ez nincs így, csak azt nem értem, hogy miért simogatjátok őket?
Ja és szerintem a baloldaliak között ezerszer több az idegbajos ellenségkereső alkoholista asszonyverő...
"Ja és szerintem a baloldaliak között ezerszer több az idegbajos ellenségkereső alkoholista asszonyverő..."
Honnan veszed ezt a baromságot, te agyoniskolázott provokátor?
Ha én balos vagyok, akkor alkoholista, asszonyverő volnék, csak mert nem nyalom Orbánocskád valagáját?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!