Szerintetek az nem vicces, hogy pont azok prédikálnak ebben az országban a legtöbben a "gonosz terrorista" migránsokról, akik még életükben nem jártak külföldön?
a világ nem hordott még ilyen a saját VÉLEMÉNYÉT TÉNYKÉNT az emberek torkán letoló hordát mint a magyar baLOLdal...
nekem is hogy nekem estél mert nem kérek a nőverő migránsaidból
# 12/12 Időpont ma 13:31
Mondja az, aki a tényközlőnek nekiesett, hogy migránssimogató meg kinek a nemiszerve van a szájában kié helyett. :-D Gyökérkém, a kommunikációt tanuljad még.
Novero migrans xddddd
En azt irom amit latok:
Itt lakok egy magyarno es egy marokkoi ferfinal
A magyarno exferje volt pont novero es iszakos aki a penzet elitta
Na a jelenlegi "mockosz kisz arab" minden reggel fel8kor elmegy es este 6utan jon vissza
Hetvegen a tobbi arabbal koltozteto munkat vegeznek es ha ott van olyan ami nem kell hazavan hozva ami utana ellessz majd adva a piacon
Csakhogy nem minden muzulman egy novero tobbneju magat a nonel felsobrendunek tarto habzo szaju barbar alat
Biztos van...de a magyar a nemet a francia a norveg es az amerikai kozott is van ugyanugy
Kis diszkriminativ narancsveru barataim
"Ja és szerintem a baloldaliak között ezerszer több az idegbajos ellenségkereső alkoholista asszonyverő..."
Nem baloldali politikus mondta azt, hogy a feleségverő férjet, csak akkor fogják megbüntetni, hogyha a nő szül 3 gyereket.
azt viszont már a baloldal miniszterelnöke monda, hogy akinek egy szobás lakása van kétszobásat érdemel, akinek meg öregecske felesége az fiatalabbat :)...
és semmi botrányt nem kavartatok :DD
Ez azt jelenti szánalamskáim, hogy nektek a nőjogok csak addig hírértékűek, amíg egy fideszes vagy valamilyen ellenségeteket kapjátok rajta. A sajátjaitoknak (ferinek, migránsoknak) simán belefér...
# 15/15 Időpont ma 14:10
Aki nem tud egy egyszerű analógiát értelmezni, az szerintem mélyen kussoljon. :-)
Mondjuk feri legalább bocsánatot kért, kövérlaca meg fel se fogja miket beszél, utólag se.
Komolyan, már csak ezért is megvetendőek vagytok, az ember kénytelen az ugyanolyan exkomcsi szarokat védeni, mint ti vagytok, mert ti még lejjebb süllyedtetek ezekhez képest is. Pedig olyan mélyre már Cousteau sem akarna lemenni.
2-es,ezekszerint a keresztények,akiknek a vallása az elfogadásról szól mind romkocsma töltelékek?
A pápa pedig,aki a befogadás mellett kampányolt egy beldubai demokrata?
És akkor a Magyar állam,ami mint Orbán óta tudjuk egy keresztény állam micsoda?
Vagy a Bibliának már van 2. kiadása is?
"azt viszont már a baloldal miniszterelnöke monda, hogy akinek egy szobás lakása van kétszobásat érdemel, akinek meg öregecske felesége az fiatalabbat :)"
Tudnál erről forrást mutatni, mielőtt provokálnál?
Szerintem te Lázárt idézted, csak ő azt mondta, "Mindenki annyit ér, amennyije van!"...
Szóval elég a provokációból!
"Tudnál erről forrást mutatni, mielőtt provokálnál? "
látod ezért nem szeretem ha 12 éves gyerekek politizálnak :/ na ezt mutasd meg anyunak is, mert gondolom tőle tanultad az orbánpocskondiázást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!