Miért akarják egyesek a szabad fegyvertartást, azt akarják, hogy az embereket halomra lőjék, valamint azt, hogy tankkal gázoljanak át egymáson a magyarok?
Mert ,ha engedélyeznék tuti az lenne, minden vitásügyben pisztoly a gatyába, és megyek lepuffantam a szomszédot, osztálytársat, vagy akármilyen ellenséget.
Vagy ,1-es adott a tanár, elintézem a szüleim T34-es tankját, elkocog jóízűen a gyerek, a tanár házához, betölti a löveget és mosolyogva egy lövéssel elpusztítja a házikóját, a kirohanó embereket meg legéppuskázná.
Építési vállalkozók nagyobb tankokkal pl.: T72-essel kilőnék a másik által épített lakóingatlan.
Miért akarják, hogy egyes körök ,most már tankkal inézzék el egymást.
Tömegesen lennének gyilkosságok mindenfélék
pl.: vadászgyilkosságok,"jaj véletlenül agyonlőttem a legjobb barátom" .
https://www.youtube.com/watch?v=sb5VOcp_PG0
https://www.youtube.com/watch?v=Dv8l8TKKVkU
Bár tigrist, kiráytigrist lehetetlen venni, mert ezekből nagyon kevés van, a másik mind múzeumban tárolt, magánkézben egy sincs. Hanem más szovjet ,amerikai stb egyéb vasakkal nyomulnának.
Provokáció nélkül kérdezem, mert én félek elszabadulna a pokol.
20. A fegyver a legkevesebb megdönteni egy diktatúrát.
Az '50 - es években akár fel is kötötték ha valakinél fegyvert találtak. Aztán '56 - ban mégsem volt belőle hiány, csak annak nem volt aki nem akart.
"Pont a polgarok fegyvertartasa a garancia hogy egy orszagban nem epul ki diktatura. Amerikaban se lesz soha diktatura, mert ha jonne valami hatalommanias alak es felszamolna a demokratikus alkotmanyt a nep 5 perc alatt szitava lone a sleppjevel egyutt. A diktatorikus rendszer pont hogy lefegyverzi az embereket es tiltja a fegyverviselest hogy ne tudjon ellene a nep lazadni."
Az első alkalom, hogy egyet értek veled, ez pontosan így igaz ahogy leírtad.
Ezt a szavazást én indítottam el, érdemes megnézni mit gondolnak az emberek.
Túlzottan biztonságban érzik a gyermekeiket az iskolákban, és hiányzik nekik az az adrenalin, ami Amerikában már rég megvan: havonta történik egy kisebb-nagyobb iskolai lövöldözés, ha egy gyerkőc csak a levegőbe lövöldöz vagy fenyeget, az már lassan nem is hírértékű.
És valószínűleg hiányolják a fegyvereket is az utcáról, rosszul alszanak úgy, ha az éjszaka csöndjét nem zavarják meg időről időre lövések, mint az Egyesült Államok nagyvárosainak bizonyos negyedeiben...
Érdekes hogy az USA-ban is olyan helyeken mernek lövöldözni a fegyveres leszámolók, ahol fegyvermentes övezetek vannak, például az iskolákban. Ha fegyver lenne ott is, nem merne lövöldözni az elmeroggyant, mert pillanatok alatt kinyírnák őt magát is.
Tehát nem a fegyverek betiltása kell hogy legyen a követendő példa, azzal úgy sem oldanak meg semmit, hiszen a bűnözők illegálisan is hozzájuthatnak, hanem az, hogy minél több embernek lehessen legálisan lőfegyvere, mert annál jobb lesz a közbiztonság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!