Miért pórbálja meg a baloldal a fideszre kenni a rossz PISA eredményeket?
köztudott, hogy a gyerekek teljesítménye gyakorlatilag egyenesen arányos az anyagi környezettel ahonnan jöttek
a most 15 évesek 2002ben születtek, amikortól is 8 év következett, amikor gondolkodni tudó emberek tudták jól, hogy gyereket vállalni bizony nem ez a legmegfelelőbb időpont
tehát pont azok vállaltak, akiknek pont nem volt dobogós gondolat, hogy miből fogják fizetni az egyetemi tanulmányait a gyereknek meg hasonlók
az, hogy a született gyerekek társadalmi helyzetének aránya erre toldott pont, hogy a baloldal hibája
Jééééé :D
A 23%-os gyékér :D
Igazad van, a baloldal a hibás :D
Azért is hibás, hogy korábban mentem el fürödni :D
Nem unod ezt az "elmútnyócévet"?
Miért kell mindenért a baloldalt okolni?
Azért is a baloldal a hibás, hogy az egyik pesti kórházban a dolgozók nem kapják meg a novemberi bérüket?
Azért is a baloldal a hibás, hogy háborúval fenyegeti Viktort Traian Basescu Szijjártó nyalóka aljas, alpári beszólása miatt?
"Már a kérdés is hazugság."
Enyhe kifejezés...
PROVOKÁTOR
csak úgy mondom a tanítanék mozgalmat otthagyta pukli
tudod miért? mert a gallné féle "fideszellenes? akkor jöhet" elven hozzáverődtek bármilyen "civil" kezdeményezéshez
rontottak a finnek is
tehát a liberális sem tökéletes
Akkor hibáztasd csak őket sőt szerintem Soros Györgyöt is, mert biztos ő áll mögötte. Most boldog vagy?
Az lehet, hogy valamit a baloldal rosszul csinált, de hogy ezen semmi sem változott eddig a FIDESZ alatt, az is 100%.
Mondjuk lehet, hogy változott, de nem pozitívan.
"Tessék, nézd mit ír ez a csúnya index: "
Úgysem fogja elolvasni, mert azt mondja rá, hogy az egy "hazug, migránspátyolgató baller bulvároldal" :D
Ismeritek nagyon jól a 23%-os provocateur-t :D
"jól van 66% szépen felsz***tad a baloldalt"
És, akkor meg mi van, ha felszippantottam? :D
Ne ez legyen már a te bajod, hanem az, hogy tanulj meg helyesen írni, mindig nagybetűvel kezdd a mondatot és tedd ki a mondat végére az írásjeleket!
Ja, és kérlek, ne provokálj!
Ki fizet neked?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!