A magyarok miért nem tudják felfogni és elfogadni, hogy soha nem fogják visszakapni az elcsatolt területek?
Az elcsatolt területek nagy részén vagy soha nem is volt, vagy már nincs magyar többség.
Teljesen irreális, hogy visszakapjuk mondjuk Erdélyt, ahol a lakosság 3/4-e román és alig 20%-a magyar.
Ráadásul ha vissza is kapnánk ezeket a területeket... A szlovák-román-szerb kisebbség több lenne, mint a magyarok összesen.
Ráadásul a nagyhatalmak sem támagatnak minket, a hadseregünk gyenge, ráadásul ezek az országok elvileg a szövetségeseink.
6 millió ember megöléséhez képest azért az, hogy kb. ugyanannyi a határ másik oldalára került, szerintem nem összemerhető...
Vagy szerinted igen?
"hogy kb. ugyanannyi a határ másik oldalára került, szerintem nem összemerhető..."
És ezt miért tőlem kérdezed te provokátor? :P
Ha még így sem világos, hogy "miért nem tudják felfogni és elfogadni", mármint, hogy sok magyar idegen országba került akkor kotródj csicsikálni! :D
Aki ilyen kérdést megfogalmaz automatikusan kiesik az intelligensnek vélt emberek halmazából.
Ezt, csak szándékosan lehet nem érteni vagy tényleg iszonyat hülyének és/vagy agymosottnak kell lenni.
Több verzió nincs.
6 millió, ami vagy igaz vagy nem, vitatkozni nem lehet róla, mert ha nem tetszik a véleményed bizonyos csoportoknak akkor lecsuknak, hiába próbálsz tényekkel érvelni. Én természetesen sokkal többre gondolok, mielőtt meggyanúsítanának, szerintem volt az 600 millió is :)
Lényeg a lényeg, a zsidók azóta kaptak országot és rengeteg kárpótlást.
Mi nekünk az igazságtalanság miatt.
Kevésbé lenne fájó, ha etnikai határokat húztak volna, és akkor Székelyföldet leszámítva határon belül maradt volna szinte az összes magyar.
Azt viszont nem lehet megemészteni és megbocsátani, hogy határmenti magyar többségű és színmagyar területeket is elcsatoltak.
Legalábbis egy magyar embernek nem.
"Az csak föld." Fuck you Mother kérdező! Hogy merészelsz ilyet mondani a magyaroknak?
A magyarokat irtották a "szomszédok" és elvették a vagyonukot jogtalanul ( köztük dédnagyapáptól is elvették a földjeit jogtalanul, pedig mindig is az övé volt)
Emelett a mai generációnak nehezebb, hogy csonkitott országban él.
Trianon az emberiség legnagyobb büncselekménye! És ne aggódj nincs olyan, hogy soha! A magyarok soha nem fognak felejteni és adott pontnál kihasználjuk a lehetőséget. A törökök is elmentek trianon is el fog menni A határok mindig változnak és mindig van megoldás mindenre. Például kitelepités a területekről. Putyin szivesen adná vissza Erdélyt a magyaroknak mert erős szövetséges kell neki a térségben. Egyébként a te fajtádnak már leáldozott kérdező. Manapság nem divat a szomszéd imádat , a trinaoni fikázás, és a cion liberális szemlálet. Ha valaki a magyarok és a nemzet ellen gondolkodik az bűnt követ el. A cion-liberalizmus bűn Magyarországon!
Utolsó, persze... Kitelepítünk 5 millió embert csak Erdélyből, hogy 1,2 millió magyar Magyarországon élhessen?
Persze, Trianon szomorú, de nem mérhető ahhoz a borzalomhoz, ami egy teljes nép kiírtását jelenti.
A határok változtak. Fogadjátok el, ezek az országok jelenleg a szövetségeseink és nemzetközi támogatást élveznek. Ha támadnánk, agresszorok lennénk.
Aztán... A török ellen egész Európa támagatott minket. Most 1-2 orosz politikus néha tesz 1-1 utalást, ami után a szélsőjobb azt harsogja, hogy "az oroszok visszaadnák" "az oroszok segítenének" stb.
Egyébként csak szólok, a "cionizmus" ahogy te mondtad, most kezdődött csak: Trump nyert. Én nem vagyok konzi-jobber, sem jobbsi, és engem nem zavar, nekem nincs semmi bajom az izraelitákkal, sőt. Szerintem Trump legkedvezőbb elve, Izrael támogatása.
"A határok változtak. Fogadjátok el, ezek az országok jelenleg a szövetségeseink és nemzetközi támogatást élveznek. Ha támadnánk, agresszorok lennénk."
Ha már ilyen jó szövetségeseink, akkor fejezzék abba a mongolozást, thanks.
"Aztán... A török ellen egész Európa támagatott minket."
Ja nem. Nyiss ki egy törikönyvet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!