Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ti nem érzitek úgy, hogy a...

Ti nem érzitek úgy, hogy a mostani pártok közül a jobbik a legtisztességesebb?

Figyelt kérdés

2016. dec. 3. 17:58
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
100%

A jobbik sem más mint egy, a mostani - világválság utáni időkben menetrendszerű - jobbos térnyerés által kecsegtető politikai javakra törtető szerveződés, látták hogy "van piaca" a jobboldalnak, így ezt a mezsgyét járják. Orbán anno nagy demokrataként robbant be, akkor az volt a kézenfekvő. Most egy konzervatív, álkeresztény, önjelölt petőfisándor.

Nincs kétségem afelől, hogy a Jobbik a kormány megszerzése után ugyanígy képes lenne drasztikus irányváltásokra, tekintettel arra hogy mely irányzat fizet nekik jobban az urnáknál.

Miért gondolja bárki azt hogy létezhet tisztességes kormány? A politika egy üzleti tevékenység a politikusok 99%-ának. Lásd Trump... Egy olyan ember aki egész életében harácsolt és átgázolt akin csak kellett, most hirtelen felcsap nemzeti hőssé?

Egyetlen helyzetet tudok elképzelni ami a tisztességesebben működő kormányzathoz valamelyest közelsegítheti az országot, ha egy viszonylag kiélezett kormány-ellenzék viszony alakulna ki a parlamentben, így:

1. Kénytelenek lennének mind bejárni dolgozni, mert lenne érdemi tétje a jelenlétüknek mindkét oldalon pl. szavazásnál.

2. Lenne egészséges ellenkontroll, nem lehetne pl. a Fidesz 2/3-os módosításaihoz hasonló gaztetteket véghezvinni csak úgy hasraütésre. Érdemben meg kellene ütköztetni az érveket a viták során.

3. Igaz hogy lenne csetepaté bőven a házban, de ez mind inkább az ország érdekeinek kedvezne, mivel nem tudna túlságosan elbillenni az "egyik" irányba a kormányzati stílus.

2016. dec. 4. 20:26
 32/42 A kérdező kommentje:
29! Ezt komolyan írtad?
2016. dec. 4. 21:01
 33/42 A kérdező kommentje:
30! Már írtam korábban, hogy semmi mocskos ügyük nem volt!
2016. dec. 4. 21:08
 34/42 anonim ***** válasza:
100%
#33: Persze, de még hatalmon sem voltak.
2016. dec. 4. 21:10
 35/42 anonim ***** válasza:
82%
Kedves kérdező! Nincs abban semmi rossz ha a Jobbikban hiszel, természetesen. Ha javasolhatom, minimum legyen benned egy minimális kétkedés velük kapcsolatban is, mivel a politika az politika. Túl sok kéz mos kezeket, ott is ahol te vagy én nem is tudhatjuk. Az egyetlen biztos dolog az hogy nem bízhatunk vakon az általunk leginkább favorizált pártban sem. Ha nem dőlünk be folyton az ígéreteknek és nem kapjuk be folyton a mézedmadzagot akkor nehezebben b...nak át minket. Ennyi.
2016. dec. 4. 21:45
 36/42 A kérdező kommentje:
35! Megpróbálok nem elfogultan állni a dolgokhoz, de ennyire még nem éreztem, hogy egy párt végre tenni is szeretne nem csak fröcsög. És mondom ezt úgy, hogy nem csak egy oldalt hallgatok meg. :)
2016. dec. 4. 21:59
 37/42 anonim ***** válasza:
50%
Én vagyok a 29-es komolyan írtam ,amit írtam. Kiderülne van benned zsidó, és máris haláltáborba kerülnél.
2016. dec. 5. 13:00
 38/42 A kérdező kommentje:
Te most vagy egy troll vagy, vagy rosszabb esetben egy agymosott ember :( Ha nem tudsz érdemben hozzászólni a témához és valótlan dolgokkal dobálózol, akkor inkább ne írj...
2016. dec. 5. 16:46
 39/42 anonim ***** válasza:
50%
Nem vagyok agyhalott meg troll se , nézd meg mennyit zsidóznak.
2016. dec. 5. 17:16
 40/42 A kérdező kommentje:
Van valami bizonyítékod erre?
2016. dec. 5. 18:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!