Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hosszú Katinkát elfogadnák a...

Hosszú Katinkát elfogadnák a magyarok miniszterelnöküknek?

Figyelt kérdés
A bizonytalanok, ellenzékiek. Nagyon karakán, jó kiállású, elvei vannak, karizmatikus, erős személyiség, van benne becsület, nem fél mint ma általában mindenki. Viszont benne a nőies finomság ami szimpatikussá tenné, sőt szerintem egyfajta rajongás övezhetné a személyét. Pl. el tudom képzelni, hogy az emberek virágot dobálnának ha megjelenne közöttük. Nagy változás lenne egy ilyen vezető a sok gazember után.
2016. dec. 1. 18:47
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Férfi is lehet a miniszterelnök, hogyha megfelelő embereket gyűjt maga köré... Katinka jó úszó de ennyi. Nem több. Ennyi erővel már legyen Belegrai Anett a miniszterelnökünk...
2016. dec. 1. 19:36
 12/19 anonim ***** válasza:
49%

"A teste olyan mint egy férfinak, nyoma sincs finom nőies formáknak."

Úszómezben valóban, de nagyon csinosan tud öltözködni, és olyankor teljesen nőies és bájos:

[link]

[link]

[link]

2016. dec. 1. 19:39
 13/19 anonim ***** válasza:
0%

[link]

[link]

[link]

Nagyon szép! Igazi nőies forma. Na de jó én elhiszem hogy valakinek ez tetszik, de azért nálam a nőknek mellük van és inkább a csípőjük széles nem a válluk.

2016. dec. 1. 19:40
 14/19 anonim ***** válasza:

Megint más a saját életével szembeni elvek, és megint más az amikor arra teszi fel az életét valaki hogy emberek életét tegye jobbá, komfortosabbá, és a polgárok százezreire/millióira lesz hatással a jól vagy rosszul meghozott döntéshozatala.

Az a gond hogy ma nálunk nincs érdemben "okos" ember akinek jó probléma megoldó képessége van. A pénzügy miniszter is egy harmadrangú embernek felelne meg a szakmájában, más Nyugati szakemberekkel szembe állítva.

Én le***rom hogy ki lenne a miniszterelnök, lehetne felőlem is egy 155cm-es kövér, erősen sminkelt nő is, mert mi számít a kisembernek? A normális fizetés, amit nem kell számolgatni, jusson mindenre, a gyerekvállalás ne luxus témának számítson, amit 300-500kilós keresetűek engedhetnek meg maguknak.

25F

2016. dec. 1. 19:47
 15/19 anonim ***** válasza:
34%
"De fingja nincs arról, hogy hogyan kell egy országot irányítani" Ez igy igaz. De a mostani rablobandának van?
2016. dec. 1. 20:43
 16/19 anonim ***** válasza:

15-ös. Goodfriend csak az igazat mondta, nem gyalázta az országot.

Katinka pedig nem akar politikai szerepet vállalni.

2016. dec. 1. 21:26
 17/19 anonim ***** válasza:

"Goodfriend csak az igazat mondta, nem gyalázta az országot."

Pontosan az volt a baj vele, hogy nem mondott sem A-t, sem B-t, csak sunyi módon célozgatott meg utalgatott. Állítani nem mert semmit, mert azt könnyel cáfolni lehetett volna. Amikor meg konkrét dolgokról beszél, akkor olyan témákat érintett, amihez sem neki, sem az USÁnak marhára nincs semmi köze (Paks, Déli Áramlat).

2016. dec. 1. 22:22
 18/19 anonim ***** válasza:
70%
Ezen a ponton szinte bárkit elfogadnék. Persze, jöjjön csak Katinka, ő legalább letett valamit az asztalra eddig.
2016. dec. 2. 01:55
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy elfogadnák. Én inkább nem.
2016. dec. 2. 08:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!