Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért nem jön létre nálunk...

Miért nem jön létre nálunk egy felelős politikai mozgalom, hogy leváltsa a Fideszt?

Figyelt kérdés

Az rendben van, hogy van Jobbik, MSZP, DK, LMP, kiskutyafaxa karikára vágva, de szemmel láthatóan nem kellenek senkinek.

A liberális pártok ideológiája már alapból idegen a magyar lakosságnak, a Jobbik pedig eszmeiség terén lényegében ugyanazt nyújtaná, mint a Fidesz és a magyarok úgy vannak vele, hogy minek cserélni, ha gyakorlatilag ugyanaz?

Na de akkor hol van a kiút?

2016. dec. 1. 17:18
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

"annyi a különbség a fidesz és a jobbik között hogy a jobbik még nem államosított és lopta szét az országot. így én rájuk szavazok és reménykedek hogy vonáék különbek lesznek."

Sok ember úgy van vele, hogy ha a Fidesz gyengülni kezdene és feljönne a Jobbik, akkor a fideszesek mind otthagynák a süllyedő hajó pártjukat és átigazolnának az új helyre, ott pedig folytatnák az országrablást.

Olyan téren hasonlítom össze a két pártot, hogy mindkettő nagy híve a feudalizmusnak, aminek az eredménye lényegében egyezne. Ostobaság úgy hozzáállni ezekhez a dolgokhoz, hogy aki magyar, az automatikusan erényes, becsületes, hűséges és hibátlan jellem, a Jobbik és a Fidesz viszont pont ezt teszik. Ennél nagyobbat viszont tévedni sem lehetne.

2016. dec. 1. 17:51
 12/23 A kérdező kommentje:
De most lényegében azt mondjátok, hogy Magyarország és a benne élő emberek elvesztek, csak még sokan nem hajlandóak elfogadni ezt a tényt?
2016. dec. 1. 18:02
 13/23 anonim ***** válasza:
5%

# 7

"Tájékoztatlak hogy a lopásban kvára nem a Gyurcsányt kell kiosztani. Úgy tudpm egy fideszes se csinálta még meg higy nem felveszi a havi bérét hanem felajánlja."

Na ezt te is jól beszoptad. Persze, hogy felajánlotta a pár százezres miniszterelnöki fizetését, mikor a saját cégeinek milliárdos állami megrendeléseket és vissza nem térítendő támogatásokat utalt ki. Hogy el ne sírjam magam a meghatottságtól.

2016. dec. 1. 18:04
 14/23 anonim ***** válasza:
76%
Mert a nyugdíjas szavazóblokk teljesen demoralizálta a fiatalokat. Már bocsi, de minek menjek el szavazni, ha van a Fidesznek 2 millió zombi nyuggerje? Az nyer, aki megnyeri ezt az egy blokkot. Vegyél sok TV reklámot, mert azt nézik. Emelj nyugdíjat. Adj más kedvezményeket nyugdíjasoknak. Nyertél. Elmehetünk mi mind szavazni, és akkor 5%-kal kisebb arányban nyer Orbán és fanatikus nagymamái. A felsőoktatás támogatottságát 30%-kal csökkentették. De ez nyuggerisztán lakóit nem érdekli. Megvan a nyugdíjemelésem, megvan a TV reklámom, megyek a Fideszre ikszelni. Ja hogy az ország lassan elrothad? Hogy oda ne rohanjak, úgyis meghalok pár év múlva.
2016. dec. 1. 18:06
 15/23 anonim ***** válasza:

"Előbb azt kéne megérteni, hogy akinek nem volt lehetősége lopni, abból nem következik, hogy nem is fog. "

Jó akkor ennyi erővel hagyjuk a francba a demokráciát mert úgyis mindenki lop. Nevezzük ki miniszterelnöknek Csitát a csimpánzt na ő tuti nem fog lopni.

2016. dec. 1. 18:07
 16/23 anonim ***** válasza:
0%

"De most lényegében azt mondjátok, hogy Magyarország és a benne élő emberek elvesztek, csak még sokan nem hajlandóak elfogadni ezt a tényt?"

Nem. Mindössze azt mondjuk, hogy az emberek szignifikáns többsége egyáltalán nem utálja Fideszt. Aki utálja a Fideszt, az lehet, hogy sorstragédiaként éli meg az egészet, nem tudom.

Én mindenesetre ahhoz már túl öreg vagyok, hogy bármelyik politikus, akár kormányon, akár ellenzékben negatívan tudjon hatni a közérzetemre. Azért vannak a jóbarátok, hogy egymással foglalkozzunk, ne a politikusokkal.

2016. dec. 1. 18:09
 17/23 anonim ***** válasza:

# 14

"Már bocsi, de minek menjek el szavazni, ha van a Fidesznek 2 millió zombi nyuggerje?"

Ha hárommillió nem szavazó így gondolkodik, akkor pofa be, megérdemlik pontosan azt a kormányt, amit a többiek a nyakukba varrnak.

A nyugdíjas korosztályban pedig nagyobb a balliberális pártok támogatottsága az országos átlagnál, úgyhogy ezt nem sikerült eltalálnod, ne vegyél tippmixet a héten.

2016. dec. 1. 18:13
 18/23 Shai-Hulud ***** válasza:

"Már bocsi, de minek menjek el szavazni, ha van a Fidesznek 2 millió zombi nyuggerje?"

Például azért, mert a "2 millió zombi nyugger" ellenében jó lenne, ha minél többen lennénk. Tehát szíveskedjél te is felemelni a seggecskédet, és elvonszolni a szavazófülkéig, hogy többen legyünk, mint a "2 millió zombi nyugger".

Ha pedig arra is képtelen vagy, hogy 4 évenként egyszer behúzzál egy X-et a szavazólapra, akkor ne jártasd a szádat, hogy hú milyen szar, hogy "2 millió zombi nyugger" a Fideszre szavaz.

2016. dec. 1. 18:23
 19/23 A kérdező kommentje:

"Például azért, mert a "2 millió zombi nyugger" ellenében jó lenne, ha minél többen lennénk."

Na de éppen erről szól a kérdés, hogy ki az a ti? Kik legyenek minél többen?

2016. dec. 1. 18:37
 20/23 anonim ***** válasza:

"az emberek szignifikáns többsége egyáltalán nem utálja Fideszt."

https://www.youtube.com/watch?v=_n5E7feJHw0

"A nyugdíjas korosztályban pedig nagyobb a balliberális pártok támogatottsága az országos átlagnál, úgyhogy ezt nem sikerült eltalálnod, ne vegyél tippmixet a héten."

Az MSZP-nek meg a DK-nak a támogatottsága. YAY. Ha elég sok fiatal összefog, akkor lecserélhetjük a fost fosra. Hány nyugdíjas is szavazott mondjuk az LMP-re? Kettő. Mármint személy, nem %...

Mi nem MSZP vs. Fidesz rendszerben látjuk a világot. Az MSZP és a Fidesz szétrothasztják az országot, és nincsen semmi, amit tehetnénk. De örülök, hogy az MSZP-t is sok nyugger szereti. Ettől most sokkal jobban érzem magam...

"Ha hárommillió nem szavazó így gondolkodik, akkor pofa be, megérdemlik pontosan azt a kormányt, amit a többiek a nyakukba varrnak. "

+

ÉN elmegyek szavazni. Kivágtam a válaszom egy részét, mert már kicsit túl sértőnek éreztem. És így nem derül ki a válaszomból az, hogy én eddig minden alkalommal voltam szavazni. Mondjuk az ellenkezője se. Csak annyit mondtam, hogy a fiatalok nem hisznek benne, hogy van hatalmuk. Mert hát ezt támasztják alá a tények. A "fiatalos" pártok rendre 5% körül teljesítenek. A verseny a Fidesz és az MSZP/DK között van, hogy ki nyeri meg éppen a nyugdíjas réteget. És futottak még kategória minden más.

2016. dec. 1. 18:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!