Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek is a 444.hu...

Szerintetek is a 444.hu tekinthető egyfajta balliberális kurucz. Infónak?

Figyelt kérdés

Én azt tapasztaltam, hogy egy rendkívül szélsőséges és provokatív honlap, amelynek vezérelve az, hogy aki nincs velünk az ellenünk van. Toleranciáról, szolidaritásról, európai értékekről beszélnek, holott a fórumon szinte csak fröcsögés, gyűlölködéssel átitatott személyeskedés folyik. Olyannyira turbótoleránsok, hogy aki nem helyezkedik valaki azonos véleményre, az egyből rasszista, fasiszta, náci, migráns ellenes, homofób, szexista, nőgyűlölő, retrográd nemzeti jelzőkkel lesz ellátva.

Csak én érzem így vagy más is ezt tapasztalta?

Szintén egyedülállóan gagyinak találom, hogy az éppen cikket publikáló újságíró műsorvezetőként van feltüntetve. Milyen műsort vezetnek?

2016. nov. 30. 18:56
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
30%

Jaj,szegény pénzes,fehér,heteroszexuális,gazdag keresztény emberek,ki lettek csúfolva...

Bezzeg a kisebbségeket nem csúfolja senki,de nem ám..

2016. nov. 30. 21:27
 22/30 anonim ***** válasza:
57%
Én inkább a 888.hu-val tenném egy "polcra", a kurucinnfo szintjét, azért nem "érik el".
2016. nov. 30. 22:08
 23/30 anonim ***** válasza:

Annyira nem szélsőséges, mint a Kuruc, de valóban elég furcsa világnézetet hirdetnek.

A fórum sokkal kellemesebb hangnemű, mint régebben. Nem esnek már annyira neki az embernek, ha más véleményt képvisel, mint az ottani fősodor. Sokkal jobb a hangulat, mint a 888-on, ahol durván kiosztják az embert, ha nem ért egyet az ott leírtakkal, bármilyen okból.

2016. nov. 30. 22:24
 24/30 anonim ***** válasza:
91%
Azt hiszem példát kapni a 444 "rendkívül szélsőséges és provokatív" mivoltára nem nagyon fogunk, mert nincs. Rengeteg emberből hiányzik ma az objektivitás, mint a kérdezőből is. Ha valami nem nekik tetsző arról a valóságtól elrugaszkodva ítélkeznek, ez elég aggasztó tendencia, hisz melegágya a gyűlölködésnek. Az ilyen ember a másik embertársa vele ellentétes véleményét ugyanilyen torzítva értékeli.
2016. dec. 1. 07:30
 25/30 anonim ***** válasza:
27%

Nem kell itt hőbörögni, el kell fogadni, hogy a 444 és Kuruc.info ugyanazt a szintet képviseli. Sokaknak lehet nem tetszik ez, de el kell fogadni. 444 is ugyanúgy hazudik, ugyanúgy pocskondiázik, mint a Kuruc. Annyi, hogy a 444-sek mindent próbálnak lehúzni, ami a Fideszhez köthető:

[link]

Kb. ezután a cikkük után olyan pert lehetett volna a nyakukba varni, hogy Ózdnak 1 évig nem lettek volna anyagi gondjai semmilyen téren.

Lehurrogják, hogy minek rendezvényterem, semmire se fogják használni, ez alapból hülyeség, ilyen a földön nincs, stb. Holott itt ezeken a vidéken bevállt módszer, hogy egy-egy projektzáróra ilyen termeket bérelnek ki. Tudom, nem egy ilyen projektzárón voltam már. Ez ráadásul egyetlen egy cikk egyetlen egy része. Átvizsgálnánk a cikkeket szerintem még tucatjával találnánk ilyeneket.

Újságírásnak meg nem lehet nevezni azt, amit ők művelnek, egyszerűen csak blogolnak.

2016. dec. 1. 09:06
 26/30 anonim ***** válasza:
62%

# 25/25 Időpont ma 09:06

Hát, neked se sikerült a cikket elolvasni (de még végig se), csak annyit, hogy "fidesz" meg "rossz". És akkor már hurr-durr, csúnya gonosz 444...

Mert tudod, volt ám ott pár oldalnyi más gond is, mint a rendezvénytermed.

(Mellesleg mesélj már, az isten háta mögé mi a túrónak szervezne bárki projektzárót? Mert Ózd az, ha tetszik, ha nem...)

2016. dec. 1. 09:29
 27/30 anonim ***** válasza:
5%

Képzeld elolvastam az egész cikket. :) Vannak is ismerőseim ott, akiknek részük van az ottani munkában. Mindegyik megmondta baromira nem úgy vannak a dolgok, mint ahogy ők próbálják beállítani. :) Szerinted miért gondolkoztak sajtó helyreigazítási peren? :) Aztán felvilágosították őket, hogy veszett ügy, a 444 azért írhat ilyeneket, mert elég jó ügyvédekkel vette körbe magát, pont az ilyen esetek miatt.

Ózdon meg képzeld nagyon sokan szoktak Projektzárókat rendezni. :) Ne egyből az egész országot átfogó projektekben gondolkodj, nem csak azok vannak az országban. :) Sok környékbeli projektnek a projekt záró rendezvényét is Ózdon ehhez hasonló termekben szokták megtartani. Volt már közös Szlovák - Magyar projekt záró is megtartva Ózdon, ahogy felvilágosították a 444-et is, csak hát azt már nem voltak hajlandóak beleírni a cikkükbe, mert akkor nem lehetne mocskos Fideszezni. :)

Ahogy mondtam ez csak egyetlen egy cikk, egyetlen egy részlete, amit kiemeltem. Szerintem már tucatjával kellene számolni az olyan dolgokat, amiket leírtam.

Szóval lehetne itt szépíteni a dolgokat, de el kell fogadni, hogy a 444 ugyanolyan, mint a Kuruc.Info.

2016. dec. 1. 09:43
 28/30 A kérdező kommentje:

Tolerancia, szolidaritás, európai értékek.

Ahogy, Fodor Gábor mondta.

2016. dec. 1. 12:20
 29/30 anonim ***** válasza:

# 27/28 Időpont tegnapelőtt 09:43

Igen-igen, ez az ismerősöm testvérének az anyjának a kutyája azt mondta, hogy nem így van. :-)

Persze tételes cáfolás most sincs, csak "nem így van". Hát akkor hogy?

2016. dec. 3. 15:30
 30/30 anonim ***** válasza:

Véletlenül sem, kedves kérdező. Ugyanis nem ad ki személyes adatot senkiről. A rágalmazás sem jellemző rá.

Attól szélsőséges, hogy azt firtatja, amit a kormányzat igyekszik eltussolni?

Provokatív lenne? Akinek a sumákságait igyekszik feltárni, azt bizonyára idegesíti. Nem tartom provokatívabbnak, mint a kormány aljasságait.

2016. dec. 13. 13:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!