Ti örültök neki, hogy az USÁ-nak végre oroszbarát elnöke van?
Én igen, mert így végre nem piszkálják tovább Putyint, csak az erőtlen nyugat-európai libsik maradnak, mint zavaró tényező, és Kelet-Európa végre orosz érdekszférába kerülhet nyugat-európai érdekszféra helyett.
A libsi kormányokat felválthatják a normális, hazafias kormányok, ráadásul Trump az új, konzervatív Kelet-Európát is támogatná a liberális Nyugat-Európával szemben.
"és Kelet-Európa végre orosz érdekszférába kerülhet nyugat-európai érdekszféra helyett."
És lehet majd újra zsigulit szerelni pályinkázás közben.
Végre beköszönt az Ezeréves Álom. :D
Valaki elmondaná, hogy a jobbereknél miért dübörög ennyire a Kádár-nosztalgia? :D
Trumpnál addig fog tartani a Putyinnal való haverság, amíg nem lesz elege abból, hogy cikizésből "Putyin-pincsinek" hívják és "majd én megmutatom, hogy Putyin az én csicskám és nem fordítva" alapon nekimegy az oroszoknak.
Nagy kár volt egy csapongó őrültet megválasztani...
3:
Ha holnap Orbán újra oroszellenes, atlantista, kapitalista lenne, akkor ezek a birkák újra fordulnának 180 fokot.
"És lehet majd újra zsigulit szerelni pályinkázás közben. "
Wartburgot, Zsiguliig még nem jutott el a nagyeszű!
A kérdező tökéletes eltalálta, hogy miért nem örülök Trump elnökségének.
"A libsi kormányokat felválthatják a normális, hazafias kormányok, ráadásul Trump az új, konzervatív Kelet-Európát is támogatná a liberális Nyugat-Európával szemben."
Egyébként olyan jó, hogy már most előre tudja mindenki, hogy Trump mit fog csinálni :D
Ha kérdezőnk nem trollkodásból írta ezt, akkor elárulhatná, mit tart hazafias kormánynak és neki mi érdeke fűződik K-Európa orosz érdekszférába kerüléséhez.
De úgy vélem, ez itt trollkérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!