Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A nagymamám szerint a "liberal...

A nagymamám szerint a "liberalizmus az ördög ideológiája". Honnan vehet ilyeneket?

Figyelt kérdés

Én sem szeretem ezt az ideológiát, elég elfajzott.

De, hogy az ördögtől való lenne, egy hülyeség.

Pedig ő általában csak dél-amerikai meg török szappanoperákat néz, azokban meg semmiféle ideológizálás,politizálás nincs.

2016. nov. 27. 19:22
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
21%
A fasizmus az ördögtől való,az meg nem a liberálisokhoz áll közel..
2016. nov. 27. 19:54
 12/20 anonim ***** válasza:
93%
Gondolom, ha mégsem csak szappanoperát néz, akkor "közmédiákból", meg Vajna "kereskedelmi" tévéjéből tájékozódik és hat a propaganda.
2016. nov. 27. 19:56
 13/20 anonim ***** válasza:
Hát vagy Fideszes, vagy Jobbikos. vagy MIÉPES, vagy azt hiszi Semjén keresztény.
2016. nov. 27. 20:12
 14/20 anonim ***** válasza:
#10! Beteges asszociácio!!!!!
2016. nov. 27. 20:23
 15/20 anonim ***** válasza:
Csak nekem van normális nagymamám?
2016. nov. 27. 20:32
 16/20 anonim ***** válasza:
18%

A liberalizmus alapvetően jó dolog és egy csomó mindent elért: általános, titkos választójog, nők egyenjogúsága stb.

A baj (szerintem) az, hogy kifordult önmagából. Uralkodó eszmévé vált, sok helyen már nincs gátja, és ekkor elszabadul és új célokat keres. pl.:támogatják a melegeket.

Ha a nagymamád az ehhez hasonló dolgokat ellenzi, könnyen tekintheti a liberalizmust a lehető legrosszabb dolognak. Az, hogy az ördög ideológiája, lehet, hogy csak egy szófordulat nála, nem kell különösebben vallásosnak lenni ahhoz, hogy az ember Istent, vagy az ördögöt emlegesse.

2016. nov. 27. 21:09
 17/20 anonim ***** válasza:
Halucinál az öreglány.
2016. nov. 27. 21:12
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

"pl.:támogatják a melegeket. "

Vagy inkább nem bántják, békénhagyják őket. Az nem ugyanaz!

A liberalizmus is olyan, mint sok más erény: amíg van, addig fel se tűnik, hogy van, de ha nincs, akkor nagyon érezni az előnyeinek hiányát!

2016. nov. 27. 21:15
 19/20 anonim ***** válasza:
nekem úgy tűnik inkább le akarják nyomni a torkunkon az LMBTQ gender marhaságukat
2016. nov. 28. 03:36
 20/20 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy rátalált a kurucinfóra... Egyébként lényegében igaza van, bár ördög nem létezik.
2016. nov. 28. 17:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!