Régen a kurucinfó olyan volt, mint 1989 előtt a szabadeuróparádió?
Mostanra már elveszítette a monopóliumát, mivel több oldal is mer írni politikailag nem korrekt cikkeket.
2010 előtt ez elképzelhetetlen lett volna.Ezért volt monopóliuma a kurucnak.
A balliberális kormány próbálta folyton ellehetítleníteni,letiltani.De, sohasem sikerült.
Ha egy más hírportál politikailag inkorrekt cikket írt,akkor a baloldali kormány teljes médiabefolyását felhasználta és bojkottra szólított fel.Például Gyurcsány ezt tette, mert Bayer negatív fényben írt az egyik etnikai kisebbségről.
Ami a balliberálisok szerint uszítás,gyűlöletkeltés az valójában az igazság kimnondása.
Csak vannak akik túl gyengeelméjűek az igazság elviseléséhez és ezért valahogyan "fátylazni",terelni akarnak.
Emiatt, hasonló a Szabadeuróparádióhoz.Azt is tiltani akarta az akkori kormány.A szimpatizánsokat pedig börtönbe csukni.
Ismered a fogalmat hogy"s$ggf$j$k serege"?
Meghatározom, jó?
Ők azok akik abban élnek ahogy frusztrálja őket hogy nem zsidózhat, cigányozhat, b#zizhat, négerezhet le valakit, éppen mert az,de nem figyelembe véve hogy ha oda flangálok valakihez hogy hé te, te cigány vagy és sok cigány ilyen meg olyan, mondván hogy ő csak az igazságot mondja ki.
És ennek mer poltikai hangot adni, így létrejönnek a kuuruczinfon elhangzottakhoz hasonló dolgok, fórumok, amit magát valamire tartó kormány leghatározottabban elutasít, nem csak a bal és nem csak liberális. Szal ki kell ábrándítsalak itt a Gyurcsányozás meg lipsizés nem nyert.
Igen.
Nem értem mi azzal a baj, hogy leírják, hogy cigány volt az elkövető.
Nem arról van szó,hogy nevén nevezi,hanem egyáltalán lemeri írni.
Az érdi cigánylakásmaffia egy valós létező dolog, mégis a kurucon kívül 1-2 portál mert róla írni.
A népnek JOGA van tudni, hogy viselkedik a befogadott kisebség.
"Ami a balliberálisok szerint uszítás,gyűlöletkeltés az valójában az igazság kimnondása. "
Valojaban pedig nem.
A kuruc egy szennylap volt mindig is.
kit érdekel. nincs jobb dolgod?
ha ennyire tetszik a kuruc írogass oda, ott mindenki egyetért veled mindenben.
(ha más véleményem vagy ott helyben kiírtják még a halott őseidet is, de ez már egy másik kérdés)
Van benne valami, bár sokat túloz a Kuruc, de szükség van politikailag nem korrekt hírforrásokra is - jóllehet én csak ritkán nézek rá. Én sem szeretem az öncélú zsidózást, cigányozást mert csak rossz hírét kelti a nemzeti radikális oldalnak.
Én inkább az egykori Pannon Rádióhoz hasonlítanám. Akkoriban szinte a teljes médiát a balliberális oldal uralta (Ugye? Ma meg diktatúrát kiáltanak), és akkor volt egy nem pc rádió ahol csak magyar zenét játszottak, a MIÉP - hez volt köthető. Akkor nagyon új hang volt, lestük minden szavát, liberálisék pedig vért hörögtek fel a sajtószabadság jegyében.
"Akkoriban szinte a teljes médiát a balliberális oldal uralta"
Uralta a fenet.
"Pont hogy szegényes volt a viszonya a médiumokkal"
Vettük észre.
"Javaslom figyeld is a körülötted levő világot.. És akkor többet fogsz látni."
Inkább neked kellene, ámbátor te valami alternatív világot figyelsz meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!