Vonát miért utáljá ennyien a régi szavazók közül?
Figyelt kérdés
2016. nov. 21. 16:41
11/19 anonim válasza:
Mert a gyökereket elhagyva megválasztásra ténylegesen esélyes pártot akar a Jobbikból faragni. Nem ez lenne az első pálfordulás a magyar politikai életben, Orbán is volt valaha a Liberális Internacionálé alelnöke...:)
#10: Kuruc mögött hírek szerint az a Novák Előd áll, akit Vona kiszorított a párt vezetéséből.
12/19 anonim válasza:
Bármiáron miniszterelnök akar lenni. Minden másra szarik, csak gázol át mindenkin. Ennél fogva kiszámíthatatlan és veszélyes. Lehet, hogy hatalomra segíti ismét Gyurcsányt is, csak miniszterelnök lehessen. Inkább a szavazóival lenne elfoglalva, és azzal, hogy hasznot hajtson a nemzetnek! Régen ilyen embernek gondoltam, de hatalmasat csalódtam! Hányok tőle!
13/19 partizana válasza:
A radikális, szélsőséges egykori szavazók utálják döntő többségben mások nem.
14/19 anonim válasza:
12-es! Túl sok időt töltöttél a 888.hu-n.
15/19 A kérdező kommentje:
14. te pedig a hír tv-n és az ATV-n.
2016. nov. 21. 23:49
16/19 anonim válasza:
Nem tudom, hogy mennyien utálják, de szerintem, minél jobban "rámászik" a kormánymédiák(van még egyáltalán más?), annál többen fogják megkedvelni.
17/19 anonim válasza:
15! Én nem csak egy oldalról tájékozódom a többséggel ellentétben, akik ha hallanak, olvasnak valamit, akkor az úgy van, meg sem hallgatják a másik felet... persze idővel mindig kiderül az igazság, de akkor már kit érdekel :)
18/19 anonim válasza:
16-tal egyetértek. "Ha túllövünk a célon, kiprovokáljuk a harcot" - mondták a régi bölcsek.
19/19 anonim válasza:
A labancinfó tényleg 100%ban jobbikos lap, legfeljebb néha a megtévesztés kedvéért zúgolódnak egy kicsit, de ugyanúgí éltetik őket tovább....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!