Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek is új szavazók...

Szerintetek is új szavazók tömkelegét jelenti a Jobbiknak az, hogy így kiállt a letelepedési kötvény ellen?

Figyelt kérdés
Sokan csak Fidesz 2-nek tartották a Jobbikot. De nyíltan szembefordult a Fidesz lényegével, ez sokak szemében jelentheti, hogy Vona nem fog a korrupció útjára lépni ha úgy adódik.
2016. nov. 8. 17:46
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:

Az a baj hogy sokan nem képesek felfogni ennek a súlyát, végiggondolni hogy miért tette a Jobbik azt amit tett. Így veszíteni is fog a biztos szavazókból szerintem, itt az a kérdés hogy akik most "elfordulnak" a Jobbiktól....2018-ig visszatalálnak-e oda. Tömegek ezért nem állnak be a Jobbik mögé, de viszont töri a jeget ezzel a lépéssel is hogy szimpatizánsokat szerezzen. De ehhez ez kevés. Ha jól kommunikál a Fidesz most napokig, vagy hetekig, akkor kihozhatja a Jobbikot vesztesként ebből.

Szerintem a forgatókönyv az lesz, mondjuk 1 hónap múlva leállítják a kötvényárusítást, beadja megint a Fidesz az alaptörvény módosítást, majd megszavazzák (Jobbik is) és ebből megint a Fidesz lesz a nyertes. Eljátsszák a szavazóik előtt hogy megint mi a Fideszesek mentettünk meg mindenkit...és lám a Jobbik nem szavazta meg először, de aztán mégis megszavazta. (Jövőidőben mondom.)

2016. nov. 8. 17:53
 2/18 A kérdező kommentje:
Igen, de szerintem a Fidesz kommunikációt mára mindenki kiismerte. Már senkit nem tudnak hergelni a saját, enélkül is teljesen elvakult hívein túl. Kampányaik egyre másra csődöt mondanak. karaktergyilkossági kísérleteik kudarcba fulladnak. Nem hisz már nekik senki.
2016. nov. 8. 17:58
 3/18 anonim ***** válasza:

Az igazi baj az, hogy a Jobbik nem tüntet.

Egyszerűen nincsenek jelen az utcán.

2010 előtt folyamatosan szétverték a várost minden ünnepen, de most semmi.

Ha most is így tennének, mint akkor, akkor már 2014-ben nyertek volna.

2016. nov. 8. 17:59
 4/18 anonim ***** válasza:

"Igen, de szerintem a Fidesz kommunikációt mára mindenki kiismerte."

Nem. Én azt veszem észre, hogy egyre több a gyökér, aki bedől nekik.

2016. nov. 8. 18:00
 5/18 anonim ***** válasza:
Szerintem ha a Jobbiknak igaza is van, ezen csak bukni fognak. Egy dolog az igazság és más hogy kinek van több pénze a saját igazát beépíteni másokba.
2016. nov. 8. 18:04
 6/18 anonim ***** válasza:

A Jobbik ugyanaz a kaki mint a Fidesz, MSZP, DK, csak frisebb és nem bűzlik még annyira.

A Fidesz meg - bár utálom a narancspártot - simán és röhögve törik le a Jobbik szarvát. Most is simán kihozzák ebből, hogy a Jobbik a hibás és addig megy a támadás, amíg a Jobbik is ugyanúgy mesemmisül vagy asszimilálódik, mint az MDF, Kisgazdapárt, KDNP, Szocdem párt (csak azok az MSZP-be olvadtak) stb. Vona jó alapanyag ehhez.

De addig is jó "gőzkieresztő" a kormánykritikusoknak a Jobbik. Lehet csápolni mikor Vona fikázza Orbánt.

Jó lenne már "elföldelni" ezt a parlamenti garnítúrát, Fidesz, Maszop, Jobbik, KDNP, Dk, Együtt, Liberálisok, Lmp... (és egyéb pártok, mint Munkáspárt, icipici maradék FKGP, Moma, Összefogás, Kutyapárt, PM, Miép maradványai, KJI, OCÖ, ORÖ, Lungo Drom stb.) és valami normálisabbat elkezdeni volt komcsik, KISZesek, ezek rokonságai, pénzembrek bábjai és kapzsi köcsögök nélkül.

2016. nov. 8. 18:13
 7/18 A kérdező kommentje:
Nekem van bizalmam az emberekben. 100-ból 95 tud gondolkodni a Fidesz propagandán túl. Az az 5 csak hangosabb.
2016. nov. 8. 18:14
 8/18 anonim ***** válasza:

Ha tovább is gondol - bár az ötnél tuti többen vannak - azok sem azonnal állnak be valamelyik ellenzékhez. A piros vagy sávos birka, semmivel nem jobb, mint a narancs birka.

Én már pártsemleges vagyok, rossz látni a birkákat - párttól függetlenül - bégetni.

Magyar politikai élet tökéletesen bemutatva egy lengyel filmjelenetben:

https://www.youtube.com/watch?v=1PgL4I5rcIQ

2016. nov. 8. 18:29
 9/18 anonim ***** válasza:
Nem hiszem. Nem véletlenül telepszik rá a Fidesz ennyire a médiákra...
2016. nov. 8. 22:02
 10/18 anonim ***** válasza:
Csak azt felejted el kérdező, hogy egyszer már az MSZP beterjesztette a letelepedési kötvények megszüntetését, még a népszavazás előtt, de akkor ezt érdekes módon nem támogatta a jobbik. Ez elég kétszínű...
2016. nov. 8. 22:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!