Szerintetek is új szavazók tömkelegét jelenti a Jobbiknak az, hogy így kiállt a letelepedési kötvény ellen?
"2010 előtt folyamatosan szétverték a várost minden ünnepen, de most semmi. "
Ebből is látszik, hogy a baloldallal volt nekik bajuk, a fidesszel jól megvannak.
Egyébként meg ne verjen szét senki semmilyen várost...
A "Néppártosodással" elvesztették a szavazóik 40%-át.
A tegnapi húzásukkal ez csak tovább csökken. (Olvass hsz-eket FB-n.)
Örülhetnek ha 18-ra meglesz az 5%-uk. Nem h kormányváltás :) Nem véletlenül röhögtek Vonán 7-én. A Fidesznek már nincs egy ellenfele sem örülhet.
Jobbról Vona, balról Gyurcsány képez akadályt a "kormányváltás" előtt. Jól megvan ez írva. Nem rajongok a fideszért, de ez így zseniális.
Na ja ők aztán akkora "akadály" mint erdőtűzre a vízipisztoly.
Nem tom kit kéne jobban kiröhögnöm az el.... nem kicsit nagyon c Őszödi beszéd királyát v az Arab Magyar barátság napja. Az iszlám az emberiség utolsó reménye. Az oroszok Európa megmentői.
Köpönyeg forgató Gáborkát :)
Szerintem ez egy hatalmas húzás volt. 2 hete minimum hir most már ez a dolog. A kérdés, hogy a szavazóknak az megy át, hogy a Fidesznek fontosabb a pénz, mint a bevándorloktól való ország védelem vagy az, hogy a Jobbik hazaáruló módon nem szavazta meg az alkotmány módositást.
Ebből a szempontból a Fidesz szerintem rosszul kommunikál. A beton szilárd alkotmány módositgatásától ugyanis az embereknek már elegük van. A Jobbik pedig mondja, hogy csak akkor szavazzuk meg, ha a kormány szavatólja amit a népszavazási kampányban mondott. Se gazdag, se szegény terrorista ne jöhessen Magyarországra. Se Khajerkhel Riaz Khan (németországi baltás merénylő a vonaton), se Ghaith Pharaon ne jöhessen Magyarországra.
Lehet pár DK-s a Jobbikhoz csapódik, de ezzel a szavazóik legalább harmadát azonnal elveztették.
Pár hét múlva le kell cserélnijük Vonát Toroczkaira, ha fent akarják tartani a nemzeti látszatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!