Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért lengetik a demokrácia...

Miért lengetik a demokrácia meg az egyenlőség zászlaját a balosok, ha pl a fideszesekkel (akik a szavazók nagyon nagy része) semmilyen konszenzusra nem hajlandóak, és a jobbikkal is csak annyira, hogy mind a ketten gyűlölik orbánt?

Figyelt kérdés
2016. okt. 31. 11:26
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
100%
A fideszesek kivel hajlandóak konszenzusra?...
2016. okt. 31. 11:35
 2/38 anonim ***** válasza:
100%

A szavazók nagy része valóban Fideszes, egy másik nagy része meg nem az. A demokráciát pont az különbözteti meg a diktatúrától, hogy nem csak azokat képviselik, akik az aktuális hatalom támogatói.

Egyébként meg miért ne lenne hajlandók konszenzusra az ellenzék? Én azt veszem észre, hogy az ellenzék által bedobott ötletek vannak kérdés nélkül leszavazva a Fideszesek által.

Az meg nem értem, a két dolog hogyan kapcsolódik össze.

2016. okt. 31. 11:38
 3/38 A kérdező kommentje:

nem kényszerül rá, a többség már jelenleg is mellette van

viszont TI akarjátok habzószájjal a hatalmat

2016. okt. 31. 11:38
 4/38 anonim ***** válasza:
100%
Habzószájjal a fidesz akarja a hatalmat 2018-ban is... Mutass már nekem kérdező még egy olyan "demokráciát", ahol nem lehet leváltani a kormányt ennyi éven keresztül!!...
2016. okt. 31. 11:41
 5/38 A kérdező kommentje:

"A demokráciát pont az különbözteti meg a diktatúrától, hogy nem csak azokat képviselik, akik az aktuális hatalom támogatói. "

hát nem... pont hogy egy ilyen erőaránynál lévő balos politika lenne a diktatúra

2016. okt. 31. 11:41
 6/38 anonim ***** válasza:
0%

Vannak ellenzék által bedobott ötletek? :P

A baloldal nem csinál mást csak hisztizik, Vona meg a vétókirály.

2016. okt. 31. 11:42
 7/38 anonim ***** válasza:
88%

"a fideszesekkel (akik a szavazók nagyon nagy része)"

A fidderek csak egy nagyon hangos kisebbség.

8/38 A kérdező kommentje:

miért ne lehetne? 18ban most mondtad hogy lhet róla szavazni?

ja hogy te diktatórikusan leváltanád orbánt? mondj már egy demokráciát ahol ilyet lehet...

9/38 A kérdező kommentje:
csak egy vékony 2,5 millió ember
 10/38 anonim ***** válasza:
100%
Eleve azt se értem, hogy lehet egy személy ilyen kitartóan miniszterelnök egy elvileg demokratikus országban?...
2016. okt. 31. 11:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!