Ha mindenki dolgozna, akkor jobb hely lenne Magyarország?
Nem úgy értem, h közmunka meg stb-vel azzal a céllal, h javítsa a statisztikát. Úgy gondolom mint a Japánoknál, hogy becsületesen, rengeteget és a tőle elvárható maximális színvonalon. Tudom kicsit furán hangzik, de ti is találkozhattatok már a napi 8 óra melóssal, aki mondjuk 4 órát pihenéssel tölt el, ha nincs ott senki. Illetve a feketén dolgozás helyett legálisan.
Bele gondolva elég kevés GDP-t termel az ország, ha növelnénk a munka morált, jobb lenne?
Aki havi 500 nettot keres küldjük ki a földekre kapálni? LOL
Mekkora szemétláda válasz már ez :D Aki megküzdött azért hogy sok pénzt keressen. Tudod mit te ..... én a világ leggazdagabb emberét is elküldeném kapálni xd
ez elvi szinten is kizárt.
azért dolgozna mindenki kőkeményen h még többet nyúljanak le. ettől még a középosztály nem fog erősödni, pontosabban nálunk már azt kell mondani h megjelenni.
Mao tipikusan az a hely ahol semmi értelme dolgozni ... szted miért húz ki vhova Nyugatra aki kicsit is értelmesebb?
Magyarorságon hiába dolgozna mindenki, akkor is lopnának csak sokkal többet. Mert akkor sokkal több pénz tudnának lenyúlni, az országba a vezetőséget kell lecserélni A-tól Z-ig.
Amúgy a másik rész hogy hogy a multis cégek akik külföldről jöttek hiába dolgozni nekik rengeteg magyar alamizsnáért csak ez a cégek lesznek igazán gazdagok.
Szóval magyarországon a munka nem megoldás önmagába a problémákra, hatalmas változás kéne az embereknek kéne utcára menniük. Legnagyobb gond hogy a vállalkozók,cégek ugrodeszkának használják a magyar embereket. Havi 100E-ért dolgozik a magyar és úgy széthajthatód annyi pénzért ahogy tudod. A átlag dolgozói réteg nincs megfizetve, na meg van egy hatalmas réteg munkanélküli (kisebbség) Akinek elég nagy része egész hátralévő életükbe csak a segélyből fog élni. Őket is kell tartani + a stadionok árát kitermelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!