Szerintetek az elmúlt években rosszabb/jobb hely lett Magyarország?
Mondjuk vegyük az elmúlt 6-8 évet.
Őszintén, saját gondolatokkal kifejezve, átgondolás után, indoklással.
1,5 millióan élnek mélyszegénységben - napi szinten gond a megélhetés
3 millióan élnek a szegénységi küszöb alatt
500ezer aki tartósan külföldre költözött
3000md Ft magánnyugdíjt szélnek eresztettek
És még kérded? Rosszabb!
nem, olyan mint volt csak arculatváltás volt, ha jobb lett volna akkor elszámoltatás is megtörtént volna, ügye akkor Feri már sitten lenne, meg a többiek is ( Hagyó pl.) most csak nem jut nekik annyi szerep.
Gondolj bele, Gordonék elvették a lehetőséget, hogy 1 családba 2 munkanélküli is kaphasson szoc. segélyt, akkor hisztizett a fidesz, hogy visszaállítják... öhöm nem tették, na. Helyette közmunka 47 ezerért, de kizárólag csak 3 hónapra majd 6 hónapra aztán majd meglátjuk-ra.
Ha úgy vesszük csak annyi változott, hogy fideszék nagyon bénén nyomják a korrupciót, lenne mit tanulni még balról. De annyiba jobb, hogy nincs IMF hitel, ügye a balosok vettek fel :D :D
Nem rég láttam egy feliratot : Dunai halászat " őskor-2016"
JAJ majdnem elfelejtettem, meg a szociális temetés, ahol szerencsére a saját halottamat moshatom le, öltöztethetem fel, majd kiskocsival vihetem ki a 20 évre szoc. alapon kapott sírba, ha meg nem váltom meg 20 év múlva, hát kidobják a csontokat. ( katolikus temetőkbe így szokás, a hőn utált, meg így zsidók,úgy zsidóknál meg ilyen nincs, náluk nincs halott gyalázás. a katolikusoknál meg van) szóval ja, jól néz ki a történet.... gusztustalan.
#4yes
Evvel az elszámoltatással csínnyán.. nem nagyon szokták szeretni. Én sem szeretem. Ha rám hallgatsz átgondolod többször.
Sz@r ez még most is!
És nem kicsit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!