Miért mennek hamarabb nyugdíjba a nők?
"Hát persze, csak a nő munka után hazamegy, és jön a házimunka, a pasi meg leül meccset nézni..."
jah az amerikai filmekben. jah, hogy te ilyen férfit választottál magadnak? az a te bajod.
Ennek a kérdésnek már nincs sok jelentősége, a mi korosztályunk már úgyse fog nyugdíjat kapni. Esetleg még az, aki korkedvezménnyel mehet.
Szerintem egy, maximum két évtizeden belül összeomlik a nyugdíjrendszer, mert fogy a magyar, csak a cigányok szaporodnak, mindenki elhúz külföldre, és nem dolgozik senki. Így nem lesz, aki kitermelje a nyugdíjadat, mire odajutsz...
"Hát persze, csak a nő munka után hazamegy, és jön a házimunka, a pasi meg leül meccset nézni..."
"Nem lenni sztereotíp, okézs? Mert azs f*szzság!"
nem a mostani politikával kapcsolatos a kérdés
egy 2009-es cikkben volt:
"A születéskor várható élettartam a férfiaknál 69, a nőknél 77 év, a 65 éven felüliek 38 százaléka férfi, 62 százaléka nő."
nem provokáció, csak érdekel, hogy miért van így
NEM PROVOKÁCIÓ, nem az érdekel, hogy miért élnek tovább a nők, hanem, hogy miért mehetnek hamarabb nyugdíjba
ha jól tudom, ez most is így van, ha tévedek tárgytalan a kérdés!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!