Bajnai Gordon alapjaiban jó miniszterelnök volt?
Nem nagyon értem hogy vele mi a baja fideszéknek, Jobbikéknak. Gyurcsival értem, de vele nem igazán.
Szerintetek jó miniszterelnök volt, és jó lehetne még (ha meg történne egy csoda...) és jobban megállta/állná a helyét a mi Viktorunknál?
"Magyar államkötvény kamata (4 évre) 2,61% (ma)"
Igen, csakhogy a letelepedők nem ezt a kamatot kapják (nem ezt adjuk nekik), illetve rajtuk kívül a közvetítő cégek is kapnak jutalékot.
Alapkérdésre válaszolva: igen, Bajnainak csak jó gazdasági döntései voltak, eddigi legjobb miniszterelnökünk volt (bár inkább egy gazdasági szakember volt mint államférfi).
Eddigi legjobb miniszterelnök. :DDD
Gyurcsány minisztere... A Hajdú-Bét ügy felelőse. Nácizó rettegő. Azért volt jó miniszterelnök, mert nem tett, nem is tudott tenni semmi mást, mint amire az IMF utasította, és ez összesen 1 évig tartott. Ha most lenne 4 évig, nem lenne benne köszönet a Hajdú-Bét ügy alapján.
Nem. Bővebben: egyáltalán nem.
Illetve pontosítok: nem tudhatjuk, hogy milyen miniszterelnök lett volna, mert Bajnainak egyetlen önálló lépése nem volt. Ő mindent Gyurcsánnyal egyeztetett. Ezt ő maga mondta, ha Bajnai hazudott, akkor én is hazudok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!