Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Bajnai Gordon alapjaiban jó...

Bajnai Gordon alapjaiban jó miniszterelnök volt?

Figyelt kérdés

Nem nagyon értem hogy vele mi a baja fideszéknek, Jobbikéknak. Gyurcsival értem, de vele nem igazán.

Szerintetek jó miniszterelnök volt, és jó lehetne még (ha meg történne egy csoda...) és jobban megállta/állná a helyét a mi Viktorunknál?

2016. nov. 17. 22:43
1 2 3 4
 11/35 A kérdező kommentje:
10# mondjuk te voltál a miniszterelnök. Mi a megoldás szerinted ebben a helyzetben? Vagy tragédia történt? Nem gondoltam hogy ez a Sólyom incidens inkább áll Bajnaihoz közel..
2016. nov. 18. 00:23
 12/35 anonim ***** válasza:
67%

Sólyomert én se álltam volna ki, köztünk szólva :D

Mondjuk lehet ki kellett volna,de ez egy másik kérdés.

2016. nov. 18. 00:25
 13/35 anonim ***** válasza:
84%
Nekem Bajnaiban pont az volt a szimpatikus hogy ebből a dedóból kimaradt és a valós problémákkal foglalkozott.
2016. nov. 18. 02:13
 14/35 anonim ***** válasza:
25%
Mégis mivel foglalkozott Bajnai? 2008-2010 között az IMF kormányzott.
2016. nov. 18. 05:02
 15/35 anonim ***** válasza:
51%

Nem.

Meséld már el, hogy miben különbözött gyurcsitól!

2016. nov. 18. 06:09
 16/35 anonim ***** válasza:
76%

"2008-2010 között az IMF kormányzott."

Haha... Az a vicces, hogy pont most számolták ki nálunk sokkal okosabb gazdasági szakemberek, hogy az IMF hitel visszafizetése kisebb mértékben terhelte volna meg az adófizetőket, sokkal jobban megérte volna, mint a letelepedési kötvény most. De Te csak tapsoljál nyugodtan, ahhoz értetek ...

2016. nov. 18. 07:15
 17/35 anonim ***** válasza:
11%

Ellopta a libákat!

Elfogytak, már nincs több liba!

2016. nov. 18. 07:22
 18/35 anonim ***** válasza:
32%
Olvass utána miért mondják rá hogy libatolvaj. Akkor már nem lesz olyan szimpatikus.
2016. nov. 18. 08:02
 19/35 anonim ***** válasza:
6%

Bajnai egyetlen egy szempontból volt üdítő jelenség Gyurcsány után: csöndben volt, nem beszélt. Így legalább a fejünk nem zúgott a sok hülyeségtől.

Egyébiránt viszont egyáltalán nem volt jó miniszterelnök, már ha az volt egyáltalán. Formálisan persze az volt, de valójában Gyurcsány irányított a háttérből. Bajnai minden pénteken ment eligazításra, pardon, baráti beszélgetésre Gyurcsányhoz a lakására, aki megmondta, hogy mik az aktuális tennivalók.

Ezt egyébként maga Bajnai mesélte el, nem is egyszer, úgy mintha ez lenne a világ legtermészetesebb dolga.

A libás előéletéről meg ne is beszéljünk...

2016. nov. 18. 08:56
 20/35 anonim ***** válasza:
84%

Miniszterelnöknek, azt mondom, jó volt, de csak azt a pályát futotta be, ami el volt rendelve neki, felvette a hitelt, és cserébe végrehajtott megszorításokat. Ha nem ez történik, talán államcsőd lett volna. Sokan megtették volna helyette, szerintem még Orbán is (Gyurcsány nem, őt nem érdekelte az ország, azért mondott le, hogy ne kelljen megtennie). Viszont emberként szerintem borzasztó volt, ismerjük a Hajdú-Bét ügyet, és ő is nagyon balliberális, évekig Gyurcsány minisztere volt, ő is gyalázta a Jobbikot még utolsó beszédében is. Szerinte a Jobbik teszi tönkre a "hazáját", ő maga a probléma, és nemzetellenes, még véletlenül sem a hozzá hasonlók.

https://www.youtube.com/watch?v=nNXMUo2y1eE

https://www.youtube.com/watch?v=Uzu8SJs3xwI

2016. nov. 18. 09:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!