Bajnai Gordon miért nem egyedül indul, miért állt össze "ezekkel"? És ha már összeállt akkor miért a full ny*morék hiteltelen M. A. lett a miniszterelnök jelölt?
no offense!
a privát véleményemet fogalmaztam meg MA-ról, ha tévedek javítsatok ki!
A kérdés: mivel tudták rávenni Gordont, aki magasan a legnépszerűbb politikus a VOKS szerint, hogy ne egyedül induljon egy szakértő kormány igéretével, és ha már részt is vesz ebben a csupa s***fej által összehozott bohócparádéban, akkor miért nem Ő a miniszterelnök jelölt?
Van itt olyan aki Bajnaira szavazott volna de az Összefogásra nem akar?
Én Bajnaira szavaztam volna, de az összefogásra nem fogok. Inkább maradok az LMP-nél.
Bajnai meg lehet, hogy a gazdasághoz ért valamennyire, de a politikához tök hülye. Bepalizták, hogy csatlakozzon hozzájuk és hozzon néhány szavazót. Szerintem legalábbis ez történhetett.
Mert hazáruló cionisták gyülekezete akik végső menékükben mint a patkányok összefutottak... szánalmas.
hajrá Jobbik a haza nem eladó!
Én néztem az összefogás ünnepségét vasárnap.
Bajnai még viszonylag normális volt de Mesterházy beszéde szó szerint visszataszító volt.A karaktere,a kiállása,az ocsmány poénjai..egy idióta.
Egyszerű példát tudok erre mondani.
Tegyük fel, hogy külön indulnak, és az eredmény ilyesmi:
Fidesz: 25%
MSZP: 10%
Együtt-PM: 10%
DK: 10%
25% jóval több, mint 10%, azonban 10%+10%+10%=30%
Na ezért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!