A miniszterelnök hozzáérhet a szent koronához?
Figyelt kérdés
2014. márc. 31. 12:28
1/10 anonim válasza:
OV már fel is próbálta tükör előtt, nagyon meg volt elégedve a látottakkal.
3/10 anonim válasza:
Amikor a takaírtók végeznek, akkor Orbi mindig odasompolyog a vitrinhez, és a fejére rakja, majd magában beszél, és azt imitálja, hogy a kezét csókolgatják az alattvalók.
4/10 anonim válasza:
A szent korona nem érhet Orbán Viktorhoz! Még összekócolná a haját!!!
5/10 anonim válasza:
Ha OV akk természetesen. Még haza is viheti ha neki ugy tetszik. Oszt jonapot!!!!
6/10 anonim válasza:
Ha ma még nem, holnap gyorsan hoz egy megengedő törvényt rá.
7/10 anonim válasza:
Szerintem OV már azt is ellopta, és csak egy ócska papírutánzatot tett a helyére.
8/10 A kérdező kommentje:
komolyan kérdezem. ki foghatja meg mégis?
2014. márc. 31. 20:37
9/10 anonim válasza:
Komolyra fordítva a szót: senki nem érhet hozzá, egy nitrogénnel töltött vitrinben lakik az országalmával és a jogarral együtt. Állagmegóvási okból elvileg tilos felnyitni a vitrint, mondjuk én kíváncsi vagyok, mi történne ilyen esetben.
10/10 anonim válasza:
Ha már szakrális dolgokról beszélünka Szent Korona elvileg nem "engedi" hogy bárki fejére felkerüljön...legendák szólnak arról hogy illetéktelen aki megpróbálta felrakni, meghülyült..ezek szerint gyurcsi és orbi is próbálta már:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!