A japánoknak, két nap kellett ehhez. Nálunk, mennyi idő alatt sikerült volna megoldani?
Figyelt kérdés
Fukuokában beszakadt egy négysávos út, amit két nap alatt helyrehoztak, kijavítottak. Magyar viszonyok között, mennyi időre lett volna ehhez szükség?2016. nov. 17. 17:49
1/9 anonim válasza:
2/9 anonim válasza:
Ez érdekelne, mármint technikailag. Tudsz valamit linkelni? Képet de inkább videót.
3/9 anonim válasza:
Ja akkor megvan, láttam a képet. :)
4/9 A kérdező kommentje:
Hoppá, akkor tárgytalan. Én csak ma olvastam róla egy napilapban.
2016. nov. 17. 17:53
5/9 anonim válasza:
Nálunk Nyiregyen egy kurv.a ketsavos lekanyarodo szakaszt csinalnak mar 3hete
6/9 anonim válasza:
Akkor most nézd meg ezt a listát hogy Japánnak mennyi világszintű vállalata van amik termeli az országnak a nagy adókat!
8/9 anonim válasza:
Itt az a gond, hogy a magyar vállalatok képtelenek együttműködni, tehát nálunk elképzelhetetlen lenne, hogy ugyanazon a munkaterületen egyszerre dolgozzon az elmű, a vízművek, a csatornázási művek, stb. Magyarországon csak ha az egyik végez és leaszfaltozott, akkor jöhet a másik, és bontja fel, és így tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!