Milyen nemzeti összetartásról beszélünk mikor Magyarország 25%-a szomszédnak se fogadna el egy Erdélyi magyart?
Ez a nagy anyaországi támogatás? Francnak nem kell a pénzetek, ti Fideszék azt hiszitek Erdélyben valami szomália van, az árak fele akkorák, a fizetések között minimális az eltérés.
Mindent elmondtatok már mikor a kettős állampolgárságot leszavaztátok, és 20 millió románról beszéltetek hogy bezúdul majd hozzátok.
Nem tudom mit gondoltok magatokról, de a "20" millió román inkább marad otthon, anyagilag is jobban jár. Röhejes hogy azt hiszitek bárki is Németország helyett Magyarországot választaná. Az országotokat teleplakátoltátok hogy migránsok elveszik a munkát, aki dolgozni akar, nem azért utazza át a világot hogy még rosszabbul éljen mint Szíriában, azt azért mondjuk el.
"Elgurult a gyógyszered azt értem, hisztizel egy kicsit, azt is értem, de kérdezni azt mit akarsz?"
Milyen nemzeti összetartásról beszélünk mikor Magyarország 25%-a szomszédnak se fogadna el egy Erdélyi magyart?
De 76% elfogadná!
Lehet, hogy a maradék 24%-nak már volt rossz tapasztalata veletek.
Tudom miről beszélsz, de hidd el a többség nem ilyen. A népszavazás eredménye egy nagyon csúnya dolog volt, sajnos a politikusok tettek róla :(
Nálunk a munkahelyen, dolgoznak áttelepült, családostól ideköltözött erdélyi magyarok, én egyszer hallottam, hogy valaki románozik, de a többiek gyorsan helyre tették.
Egy jószág miatt, ne vonj le nagy következtetést. Ez az ország a Tiétek is, nem csak a miénk, anyaországi magyaroké. Minden magyaré, éljen bárhol.
Én így gondolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!