Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit szóltok ahhoz, hogy az...

Mit szóltok ahhoz, hogy az Andy Vajna tulajdonában lévő TV2 a tudatalattit stimuláló reklámokkal (ún. stingekkel) népszerűsíti a paksi atomerőművet?

Figyelt kérdés
Vagy legalábbis próbálta.

2016. nov. 16. 13:36
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy Storbánführer kiadta neki a parancsot.
2016. nov. 16. 15:10
 12/24 anonim ***** válasza:
69%

Minden reklám befolyásol tudat alatt.

Külön szakirodalma van annak,hogy milyen színekkel érdemes pl egy terméket reklámozni,mert mindegyik máshogy hat ránk...

Persze nagyon rossz,hogy ezt politikai célokra is felhasználják,de mi "választottuk" ezt a pártot,magunknak csináljuk...

Egyébként azoktól megkérdezném,akik az EU-t vagy Brüsszelt vagy bármelyik nyugati országot hozták fel,hogy amikor bírálnak minket valamiért,akkor az a baj,ha nem bírálnak minket valamiért,akkor az a baj,tulajdonképpen ti mit szeretnétek?

2016. nov. 16. 15:19
 13/24 anonim ***** válasza:

# 10

"Jó. Brüsszel arra is áldását adja, amikor a magyar politikusok lenyúlják az összes pénzt, amit az ország fejlesztésére küldenek. Szóval az nem sokat jelent, hogy ők mire adnak áldást és mire nem."

Itt mi kicsit másról beszélnünk, mint amit te most ideoffoltál.

Én mindössze annyit mondtam, hogy tök fölösleges lenne a népet Paks ügyében manipulálni, hiszen már minden rég el van döntve. Szövegértés?

2016. nov. 16. 15:35
 14/24 anonim ***** válasza:
9%
Egyelőre egyetlen tudományos kutatás sem támasztja alá, hogy az úgynevezett pillanatreklámok tudat alatt befolyásolnák az embereket.
2016. nov. 16. 15:39
 15/24 A kérdező kommentje:

[link]

4 elég lesz?

Nem véletlenül lett betiltva.

2016. nov. 16. 16:06
 16/24 anonim ***** válasza:
Hálistennek ez az adó pont kívül esik az érdeklődési körömön. Gondolom a Fidesz hívek nézik zömmel, más nem nagyon.
2016. nov. 16. 16:08
 17/24 anonim ***** válasza:
:D Nem, ez még véletlenül sem elég.
2016. nov. 16. 16:30
 18/24 anonim ***** válasza:
Én nem sokszor nézek ugyan tv2-t, de azért megesik. Viszont, nem érzem, éreztem, ezeknek a reklámoknak a hatását.
2016. nov. 17. 01:15
 19/24 anonim ***** válasza:
a telavi2 -ön azt mutogatnak amit akarnak nem vagyok hajlandó nézni,még akkor sem ,ha a hosztesz timike nyalogatná élőbe andru vajda vénember heréit.
2016. nov. 17. 08:26
 20/24 anonim ***** válasza:
Miként a 444-en a tudósítás alatt a pár hidegfejű kommentátor már megjegyezte, ennek a "hirdetésnek" az időtartama nem az, ami a tudatalattit befolyásolja. Ez látható volt. :)
2016. nov. 17. 15:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!