Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit gondoltok Terry Black...

Mit gondoltok Terry Black kijelentéséről, mely szerint Vona Gábor homoszexuális?

Figyelt kérdés
Nekem, már ott sántít a dolog, hogy mindez a TV2- ben hangzott el. Mint köztudomású, a TV2 (is) Fideszes propaganda és lejárató csatorna.
2016. nov. 15. 08:34
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
83%

Csak tudnám, miért kell ezen ennyit csámcsogni.

Ennyi erővel én is mondhatom, a kormány homoszexuális. A papság onanizál. Az "x" teleülésen csupa zöldszemű zombi él. És csak a fantáziám korlátoz.

Hol bizonyította ez az ember, hogy figyelni érdemes a szavára? Kinek van ilyen tapasztalata? Vagy itt mindenki tényleg meghülyült?

2016. nov. 15. 11:08
 12/17 anonim ***** válasza:

3:

Kevered a liberálisokkal. Terry Black sosem volt liberális, már az MSZP-s kormányok idején is egy politikailag erősen Fidesz párti viccújságban (tényleg szó szerint viccújságról van szó, nem pejoratív mondom) volt a pletykarovat szerkesztője.

Sokan összekeverik a szabados, nihilista nézeteket a liberálissal, előbbiek nem tartják tiszteletben mások magánéletét, sőt, és inkább kötődnek a jobboldalhoz.

2016. nov. 15. 11:12
 13/17 anonim ***** válasza:
48%

[link]

Már ez a kép is megjelent. Akár igaz akár nem, mindenképp undorító Terry viselkedése.

2016. nov. 15. 11:33
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Nevetséges, hogy amiért a Jobbik nem szavazott a kormány kénye kedve szerint, észérvek helyett b*z*zás jön a kormány részéről. Mert hogy a kormány van emögött, az 99%. Persze nem bizonyítható, éppen ezért veszik meg a sok médiumot, hogy így fű alatt alázhassanak másokat. Nem tudom, más országban van-e még ilyen, de ez egy rendkívül szar helyzet, és nem látni a végét sem.
2016. nov. 15. 11:37
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
szokásos magyar médiaszenny, valószínüleg a legpronyóbb nyugdíjast sem érdekli már
2016. nov. 15. 12:37
 16/17 anonim ***** válasza:

Ritka undorító lény Terry Black. Ő valószínű bárkire bármit mondana ha nem is 5, de 10 Ft-ért biztos. :-)

Ezzel a kijelentésével szerintem csak Vona Gábor népszerűségét növelte, még akkor is, ha ezzel ellentétes volt a cél.. Egy hiteltelen lény szava éppen az ellenkezőjére sül el. :-)

2017. márc. 29. 22:23
 17/17 anonim ***** válasza:
Terry Karcsi egy tízesért még egy kutyát is lépes leszopcsizni!
2018. febr. 1. 21:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!