Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit gondoltok Terry Black...

Mit gondoltok Terry Black kijelentéséről, mely szerint Vona Gábor homoszexuális?

Figyelt kérdés
Nekem, már ott sántít a dolog, hogy mindez a TV2- ben hangzott el. Mint köztudomású, a TV2 (is) Fideszes propaganda és lejárató csatorna.
2016. nov. 15. 08:34
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
25%
"Éreztem rögtön, hogy veled valami nincsen rendben! A helyzet egy kicsit meleg: homok van a gépezetben!" :D:D
2016. nov. 15. 08:39
 2/17 anonim ***** válasza:
86%

Jó reklám a hamarosan megjelenő könyvének. Gondolom a Fizess is ad érte egy kis aprót, hogy lejárassa.

Egyébként pedig magánügy, ki kivel kefél. Nem kötelező minden jobbos politikusnak homofóbnak lenni. Politikus inkább foglalkozzon a beteleepítési kötvénnyel!

2016. nov. 15. 08:58
 3/17 anonim ***** válasza:
75%
Csak én nem értem a logikát, hogy máskor Terry Black és társai azért hisztiznek, hogy fogadja el őket a társadalom, ilyenkor meg pont valakit azzal akarnak lejáratni, hogy meleg?
2016. nov. 15. 09:12
 4/17 anonim ***** válasza:
86%

Mindenképpen undorítónak tartom.

Ha nem igaz, akkor felháborító, hogy bárki bárkiről bármit mondhat, aztán a másik meg magyarázkodjon.

Ha igaz, akkor meg azért felháborító, mert ez magánügy. És fura, hogy pont egy olyan ember mártja be, aki szintén ebben a világban él. Legalább köztük lehetne valami szolidaritás.

Egyébként utálom Vonát. A véleményem független attól, hogy ez kivel történt, és milyen oldalon áll.

2016. nov. 15. 09:14
 5/17 anonim ***** válasza:
84%
Ebben az esetben azt nézem, ki mondta, nem azt, hogy mit mond. Terry néni nem tud számomra hihetőt mondani.
2016. nov. 15. 09:38
 6/17 anonim ***** válasza:
82%
Már az is eleve gyanús hogy ez a szerencsétlen terry mindig akkor kerül elő amikor az orbán banda leakarja járatni Vonát. Pont terry hablattyol a homoszexulitásról miközben ő maga is az. Ez mindent elmond a megbízóról is meg a csicskáról is.
2016. nov. 15. 09:40
 7/17 anonim ***** válasza:
Homokszekszualizátor
2016. nov. 15. 09:43
 8/17 A kérdező kommentje:
Szemétség ez az egész. Ha az ember elismeri, hogy meleg, akkor lefújjogják. Ha nem ismeri el, akkor neki támadnak, hogy biztos meleg csak titkolja és miért nem ismeri el.
2016. nov. 15. 10:00
 9/17 anonim ***** válasza:
85%

Nekem az a velemenyem errol hogy maganugy. Egyebkent meg semmi bajom nem lenne vele, ha Vona pont nem annak a partnak lenne a fonoke, ami tele van homofobokkal.

Terry Blacknek is ez a baja: tamadjak a melegeket, kozben meg reszben ok is azok.

Egyebkent meg szomoru hogy Magyarorszagon le lehet jaratni valakit azzal hogy meleg. Kabe annyira erdekes informacio ez mintha azzal probalnank alazni hogy balkezes.

2016. nov. 15. 10:02
 10/17 anonim ***** válasza:
60%
Egyértelmű nonszensz, hiszen felesége van és gyereke. Max. biszex lehet.
2016. nov. 15. 10:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!