A 888-al miért van baja a balosoknak, libsiknek?
Szerintem, egészen korrektek.
A magyar idők túl kormánypárti, a kurucinfó stílusától meg rosszul vagyok.
A 888 meg pont jó.Nem durván kormánypárti és fiatal diplomások szerkesztik a cikkeket, a szóhasználat is ennek felel meg.
A 888 azon portálokhoz tartozik, ami alt-rihgtos.Nyíltan elutasítják a multikulturalizmust,migrációt, politikai korrektséget.
A liberális portálokkal az a bajom, hogy csak a jót mondják a migrációról, migránsokról, a rosszat elhallgatják.
Most is volt egy durva erőszakolás Svédországban.A 888-on nem sok portál hozta le.A nagyok, mint az index,HVG,Origo nem hozták le.
Drága 12-es,örülünk neked,de az volt a kérdés,hogy miért nem szeretjük a 888-at,mi pedig válaszoltunk.
Ha nem szeretsz erről olvasni,akkor a jövőben kerüld az ilyen jellegű kérdéseket.
"A 888-cal nem az a baj, hogy létezik, hanem hogy a kormány a mi pénzünkből tartja fenn.
"
ez esetben nem tudom a népszabadságért miért vertétek az asztalt... hiszen az is csak egy bizonyos érdekcsoport juttatásaiból tudott működni
Hát, szerintem a népszabinak több előfizetője volt mint ahányan a 888-at naponta nézik...
Igénytelen propaganda oldal, egyetlen negatív kritikát sem hoztak le eddig a fideszről, miközben a 444 folyamatosan kritizálja a baloldalt is. Ez a különbség.
A napszabisok azért komolyabb szinten művelték az újságírást, pár hónapja random rátaláltam egy nagyobb netes hírportál cikkére, amit mit ad isten pont a népszabisok munkája alapján készítették. Ha azokat az újságírókat ellehetetlenítik akik oknyomozást folytatnak akkor nem lesz félnivalója a fidesznek.
És nem, az hogy lehoznak valami random erőszakolást egy 500 milliós eu-ban amit pont muszlimok követtek el nem fogja őket felmenteni az alól hogy egy undorító komcsi stílusú propaganda lapon munkálkodnak. Ránk baromira nem ez van hatással, hanem pl az hogyan lopják el a felzárkóztatásra szánt eu-s pénzeket.
"Hát, szerintem a népszabinak több előfizetője volt mint ahányan a 888-at naponta nézik...
"
hát szerintem még mindig negatív... mintha most ment volna csődbe az a balos hazugsággyár a maga 5 milliárdos adósságával
# 17:
" mintha most ment volna csődbe az a balos hazugsággyár a maga 5 milliárdos adósságával"
Alá tudod támasztani cégkivonattal, hogy csődbe ment és 5 milliárdos adóssága van, vagy itt is csak a bérpropagandát írod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!