Igaz az hogy a"balosoknak"már csak kettőt kell aludniuk és szombaton felvirrad a végső halál vagy a feltámadás?
Sokak véleményét osztom hogy az MSZP-nek szombaton jön el az a nap amikor vagy meghal végleg vagy pedig a cilinderből előhúznak egy olyan nevet(kit vajon?)aki"végigveri"az Orbán-kormányt.
Véleményem szerint először is ÚJ név kellene...ÚJ emberek...és a RÉGI eszme méghozzá a legradikálisabb szélsőbalos ággal!
Én csöppet sem sajnálom Mesterházy"urat"(azokkal sosem tudtam mit kezdeni akik kígyót-békát kiabálnak egy emberre aztán ha meghal akkor elkezdik siratni...)mert egy súlytalan"egyéniség"volt. És semmilyen módon se nem kötődött se nem vonzódott az igazi elvhű baloldalhoz.
Most itt a lehetőség hogy..."győzelem"vagy halál.
A győzelem idézőjeles mert nem tudom mi lesz szombaton de ahhoz nem kell nagy jóstehetség hogy szombaton az biztosan eldöl hogy végképp meghal-e az MSZP.
Ugyanis úgy mint eddig és a régi emberekkel nem folytatható.
Új név kellene...mindenki kisöprése...és visszatalálni a Lenini-útra a legradikálisabb baloldali eszmék előtérbe hozatalával.
Azt hiszem-józanul nézve...hogy ezekből SEMMI SEM lesz szombaton.
Maradni fog a név...a régi emberek...és maradni fog a veszekedés...a sárdobálás(stb.)és"MINDENRŐL"szó lesz csak a Lenini-útról nem!
Ha így lesz-attól tartok így lesz egy könnycsppet sem fogok ejteni az MSZP sírjánál...-legfeljebb egy jó ízeset köpni magára a sírhantra.
Nem hiszem hogy nekünk kéne egymással értekeznünk hiszen úgy is csak a kivégzőosztag előtt találkoznánk:-)
Nálam az első-a legelső intézkedés az lenne ugyanis hogy tekintet nélkül bárkire mindenki kivégzendő aki:
1 millió forint feletti készpénzzel és/vagy 3 millió forint feletti bankbetéttel (takarékkönyvvel) és/vagy 10 millió forint feletti ingatlannal rendelkezik. Illetve saját tulajdonú személyautóval aminek az értéke legalább 5 millió forint ILLETVE azon kizsákmányolók(és a kivégzés a körön belüliek családtagjaira is vonatkozik)akik mint vállalkozó legalább 5 munkavállalót kizsákmányolnak-dolgoztatnak.
Ez lenne az alap!
Innen indulnánk...
Namost aki marad azokkal tennénk rendbe az országot!
6:Igen. Én is ilyesmit fogalmaztam meg a kettes hozzászólásban...
Ez van.
Marad az álmodozás...de azt meg kitüzhetjük a kalapunk mellé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!